Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 1-2



         
          Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας του
2ου όμιλου, ΔΟΞΑ Μελισσίου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής επιβλήθηκε στο τοπικό ντέρμπυ, της σκρηλοτράχηλης ομάδας του Π. Μυλοτόπου με σκορ 2-1.

  Το σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ του Μελισσίου, γιατί, από την αρχή έιχαν πλήρη υπεροχή και δημιούργησαν και έχασαν πλήθος ευκαιριών, που άλλοτε τα δοκάρια και άλλοτε ο έμπειρος τερματοφύλακας των γηπεδούχων Διαμαντίδης, σταματούσαν τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων. Το σκορ άνοιξε για τους πρωτοπόρους  ο Ρομάντσης στο 10΄, στη συνέχεια η ομάδα του Σάκη Δημτσούδη αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο απώλεσε πλήθος ευκαιριών. Στο 36΄με φάουλ του Καρρά και κόντρα στον Κέρτο, ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, για να κλείσει το ημίχρονο ισόπαλο 1-1.
  Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανεβάζοντας την απόδοση τους πίεσαν και έκλεισαν στην περιοχή την τοπική ΔΟΞΑ. Έχασαν πλήθος ευκαιριών και τελικά στο 85΄ με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Φάβας έγινε το τελικό 1-2.
  Κορυφαίοι από τη ΔΟΞΑ Μελισσίου ήταν οι Βερβελές, Χαρμάνας, Σωτηριάδης, Φάβας και Ρομάντσης, ενώ από τους γηπεδούχους κορυφαίος για μια ακόμη φορά ήταν, ο τερματοφύλακας Διαμαντίδης.
Η  διαιτησλια του κ. Αργυρού και των Βοηθών εξαιρετική.
  Σύνθεση νικήτριας: (Δημτσούδης Σ) Δομτσκούδης, Χατζηδάκης, Κέρτος, Βερβελές, Ραμπόύσης (Δούμος), Ζέκο, Σωτηριάδης (Σέλγκου)Μαμής( Φωστηρόπουλος), Φάβας, Χαρμάνας, Ρομάντσης.


Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)