Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Τετρακίνητο το ΆΣΠΡΟ



Την τέταρτη νίκη του πέτυχε το Άσπρο στο πρωτάθλημα και έδειξε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για ακόμα μία χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1.


Στο 9΄ ο Μπουρνάζης αξιοποίησε λάθος των γηπεδούχων στον χώρο της άμυνας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου πέρασαν στο γήπεδο οι Πατσιαβούρας και Πλατάκης και στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά από ωραία συνεργασία των δύο, ο πρώτος έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα βρήκε το  οριζόντιο δοκάρι.
Το 0-2  έγινε  στο 60΄ όταν ο Πατσιαβούρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και Μπουρνάζης με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η καλύτερη  ευκαιρία των γηπεδούχων καταγράφεται στο 76΄ όταν ο Γρηγορίου από αριστερά έκανε το γύρισμα στον Μάλαμα, αυτός σούταρε , αλλά ο Αποστόλου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Το Άσπρο  έχασε τη ευκαιρία για τρίτο γκολ  όταν ο Πλατάκης εκτέλεσε πέναλτι σημαδεύοντας  το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαμπρόπουλου. Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε ο Ρέντζια του Άσπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Άρης Αμπελειών (Γιάννης Γυριχίδης): Λαμπρόπουλος, Μιλέν, Αλτής, Γρηγορίου, Βουζβούρης, Τόσιος, Τόπκας, Μεκόλι, Μάλαμας, Αρβανιτόπουλος, Σιδώρης.
Έπαιξαν επίσης οι Παπαδόπουλος, Σαββίδης και Θάνος.
Ηρακλής Άσπρου (Μπάμπης Παυλίδης): Αποστόλου, Μανδάλης, Πληκαδίτης, Σαββίδης, Ορφανίδης, Τσόπτσης, Αντωνιάδης, Ρόκο, Μπουρνάζης, Ρέντζια, Ουρούτσι. Έπαιξαν επίσης οι Πατσιαβούρας, Πλατάκης και Πάντσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)