Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Εκπαίδευση MASTER BARISTA με την πιστοποίηση “Nescafé Certified Barista”





Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 200 εκπρόσωποι των καταστημάτων  todaylicious και today’s delicious stores πιστοποιήθηκαν ως “Nescafé Certified Barista” που διοργάνωσε ο Όμιλος today group σε συνεργασία με τον Nescafé και την εταιρεία Nestlé Ελλάς.



Το σεμινάριο με τίτλο  “MASTER BARISTA TRAINING” πραγματοποιήθηκε 12 με 16 Οκτωβρίου του 2015 με εισηγητές τους κ.κ. Πασχάλη Καστανά, Διευθυντή καινοτομίας προϊόντων Nestlé Ελλάς και τον κ. Φώτη Τουρκοχωρίτη, Nescafé Barista Society Trainer. 

Τον πρώτο κύκλο εκπαίδευσης παρακολούθησαν 200 εκπρόσωποι των καταστημάτων “todaylicious” και “today’s delicious stores”, με κύριο σκοπό την εκμάθηση της εξειδικευμένης παρασκευής ροφημάτων Nescafé. 

Οι εκπαιδευόμενοι baristi μας μυήθηκαν στα μυστικά του καφέ και απέκτησαν την επίσημη πιστοποίηση “ Nescafé Certified Barista”, ένδειξη εξειδικευμένης γνώσης ζεστών και κρύων ροφημάτων Nescafé.  

Ο δεύτερος κύκλος για τους υπόλοιπος  400 baristi έχει προγραμματιστεί τον Μάρτιο του  2016.    

Ο Όμιλος today group επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού των καταστημάτων του. Η επένδυση στην άρτια κατάρτιση του προσωπικού των καταστημάτων  και η προσφορά του τελειότερου προϊόντος στον καταναλωτή, αποτελούν βασικό στόχο της εταιρείας,  που επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς εκπαιδεύσεις και ευκαιρίες εξειδίκευσης στο ανθρώπινο δυναμικό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)