Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Επικίνδυνες οι διασταυρώσεις στον δρόμο Μαυροβούνι-Μελίσσι



 ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ





ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ  είναι εδώ και πολλοί καιρό όλες οι διασταυρώσεις του οδικού δικτύου Μελίσσι –Μαυροβούνι, όπως και τα Παρκινγκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα , ούτε και εκκρεμότητες με τη ΔΕΗ . Γεννάται εύλογα το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ανάβει ο φωτισμός.
Η περιφερειακή Ενότητα είναι η μοναδική στη χώρα όπου οι τροχονομικοί έλεγχοι είναι εξοντωτικοί και η μόνη  όπου οι κόμβοι είναι στο πυκνό σκοτάδι . Κάθε απάντηση δεκτή (και υποχρεωτική για την ενημέρωση του κόσμου)

2 σχόλια:

  1. το ποσο εγκληματικος ειναι αυτος ο δρομος το αποδεικνυουν τα θανατηφορα ατυχηματα που εχουν γινει. δυστυχως σε εναν δρομο ταχειας κυκλοφοριας εχουν βαλε αμετρητες παγιδες και δυστυχως θρηνουμε θυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to ¨εγκλημα¨ συνίσταται στο ότι κάνανε ισοπεδες διασταυρώσεις, ενώ με τα ίδια έξοδα θα έκαναν ανισοπεδες διασταυρώσεις και δεν θα χρειάζονταν ούτε φωτισμός, ούτε φανάρια ούτε νησίδες ουτε διαπλατύνσεις και φυσικά δεν θα είχε και τροχαία ατυχήματα, όπου μερικά είναι θανατηφόρα. Μέχρι πότε θα γίνονται έργα τα οποία θα πρεπει στην συνέχεια να διορθωθούν και η δαπάνη θα είναι διπλάσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)