Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Προαναγγελία αλλαγών στον Δήμο Αλμωπίας





  Ποιος από τους πέντε θα δει την ...κόκκινη κάρτα


Αλλαγές στην δημοτική ομάδα  φέρεται να ετοιμάζει  ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος. Όπως προαναγγέλλει από απόλυτα ελεγχόμενο διαδικτυακό ιστότοπο, «υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για μίνι αναδιανομή των αξιωμάτων, που θα έχουν ως στόχο την μεγαλύτερη αποδοτικότητα της Δημοτικής Αρχής.»

Οι  αλλαγές αναμένεται να προαναγγελθούν μέσω «αποκλειστικής» συνέντευξης την Δευτέρα , πριν τον γιορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης της Αριδαίας.
Από την πρώτη ανάγνωση της προαναγγελίας , δίνεται η εντύπωση ότι παρά τις δημόσια συγχαρητήρια  προς τους συνεργάτες του ο Δήμαρχος δεν είναι ευχαριστημένος από όλους.
Πρώτος στην λίστα απομάκρυνσης φέρεται Αντιδήμαρχος , από άλλο πολιτικό χώρο, ο οποίος φέρεται να απειλούσε τηλεφωνικά πολίτες που υπέγραψαν αίτημα , για καταλογισμό χρηματικών  σε πρώην αυτοδιοικητικούς του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.
 Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία διάψευση
για το θέμα των απειλών .
Αν και άλλες πληροφορίες τον φέρουν αμετακίνητο  επειδή κρατάει «καλά χαρτιά» στα χέρια του.
Ενδεχομένως να γίνουν ανοίγματα προς πρόσωπα  προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της οριακής  πλεοψηφίας στις ψηφοφορίες του δημοτικού συμβουλίου.
Ο Δ. Μπίνος , μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι στηρίζει τους νέους. Αντίθετα θέτει στο χρονοντούλαπο της…ιστορίας , παλιούς «ισχυρούς» παράγοντες της
παράταξης από την οποία προέρχεται

1 σχόλιο:

  1. "από ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενο διαδικτυακό ιστότοπο" ....αυτό σημαίνει πως ο δικός σου ιστότοπος δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενος; Είναι ΛΙΓΟ ελεγχόμενος;;;; Πόσο κάνει το ΑΠΟΛΥΤΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)