Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Μικτή Νέων ΕΠΣ Πέλλας - Νέοι Ολυμπιακού 1-3




Έναν πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν τη Τετάρτη 6-1-2016  στο γήπεδο του Πενταπλατάνου στα Γιαννιτσά.

Η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πέλλας αντιμετώπισε την αντίστοιχή ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να προσφέρουν γκολ & θέαμα και να αποζημιώνουν τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο η Μικτή ομάδα Νέων στάθηκε πάρα πολύ καλά και κατάφερε να προηγηθεί στο 34΄ λεπτό που ήταν και το σκόρ που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μιχαηλίδης. Είχαν προηγηθεί και άλλες δύο ευκαιρίες με τους Πασσαλίδη και Σίσκο όπου η ΕΠΣ Πέλλας θα μπορούσε να είχε σκοράρει.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Oλυμπιακού ήταν σαφώς καλύτερη και μετουσίωσε σε γκόλ της ευκαιρίες που είχε στο 48΄ , 54 & 62΄ ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο και κέρδισε τον αγώνα με γκολ των Σουρανή και Κατσούκη εκμεταλλευόμενη την αμυντική ολιγωρία των παικτών της Πέλλας.

Ε.Π.Σ Πέλλας : Ντιντιλάς, Πανταζίδης, Παλάνης, Βλαδοβίτης, Κυριαζής, Χαραβιτίδης, Σίσκος, Τσιάκαλος, Πασαλίδης, Πασσαλής, Μιχαηλίδης.
Αγωνίσθηκαν στο 2ο ημίχρονο οι : Μαυρόπουλος, Μαυρομάτης, Αλεξανδρίδης, Γουστέρης, Παπαδημητρίου, Τσιτσάγκας, Παπαδόπουλος Κ, Κότσυφας, Θεοδωρούδης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος, Παπαγγελής, Δήμος, Γαλούπης, Μαργαρίτης, Οικονομίκος, Φυτόπουλος, Ζώτος, Καριμπίδης, Βοϊλης.
 Αγωνίστηκαν και οι: Παπαγεωργίου, Τσερκώνης, Κοντός, Ντουμάνης, Ράμα, Κόγιας, Κατούκης, Σουρανής, Γιαννακίδης, Βασιλέρης, Καισαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)