Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

« Προβληματική» η απόφαση για τον διπλασιασμό των αρδευτικών τελών στον Δήμο Αλμωπίας



Παράτυπη και  μη νόμιμη θεωρείται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας να διπλασιάσει τα αρδευτικά τέλη φυσικής ροής ,η οποία ελήφθη ΚΑΤΆ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ.

Επειδή  το θέμα αφορούσε και χωριά , έπρεπε να ψηφίσουν και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, κάτι που δεν έγινε .
Η υπόθεση όπως εξελίχθηκε , έρχεται  μάλλον ευνοϊκά για την πλειοψηφία , αφού το θέμα θα επανέλθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Η πλειοψηφία φέρεται αποφασισμένη αυτή τη φορά να επιβάλλει αύξηση 50% και όχι 100% μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που είχε σχεδόν παντού.
Υπήρξαν μάλιστα στελέχη της παράταξης του δημάρχου  που εξέφρασαν την άποψη ότι η δημοτική αρχή άλλα λέει στα λόγια και άλλα στη πράξη.
Ενώ στις κινητοποιήσεις των αγροτών έστειλε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να συμπαρασταθεί στους αγρότες στα δίκαια όπως τα θεωρούσε αιτήματα  και η ίδια να επιβάλλει διπλασιασμό τελών

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΕΙΔΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΑΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΝΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΟΠΩΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΚΤΗΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)