Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Αλμωπός –Πρόμαχοι 8-2









ΜΕ το «δεξί» ξεκίνησε τη καινούργια χρονιά  και το β΄γύρο ο Αλμωπός που νίκησε τους Προμάχους με 8-2. Ωστόσο η ομάδα των Προμάχων ήταν αυτή που πέτυχε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι , αλλά και στην Α1 για το 2016.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά μέτριο. Η ομάδα των Προμάχων άντεξε μέχρι το τέταρτο γκολ ,αλλά μετά «παραδόθηκε»
ΤΟ 1-0 έγινε στο 15΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και την απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς πήγε στον Σαμαρά ο οποίος έβγαλε από αριστερά σέντρα στη καρδιά της άμυνας του Αλμωπού. Ο Νίκος Νάνος πετάχτηκε  ωραία και με καεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-1.
Η ισοφάριση ήρθε σχετικά γρήγορα για τους γηπεδούχους στο 19΄. Ο Καραγιάννης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και έστειλε τη μπαάλα δτα δίχτυα. Από κει και πέρα δόθηκαν μάχες στο κέντρο  του γηπέδου. Ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελειώσει ισόπαλο, ο Ταουσάνης με ωραίο τρόπο έκανε  το 2-1 στο 44΄.
Στην επανάληψη ο Γ. Ελευθεριάδης με ωραία ενέργεια στο 50΄πετυχαίνει το 3-1.
Στο 59΄ο Αμπάρης από το ύψος της περιοχής ζυγίζει το σουτ και στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι κάνοντας το 3-2. Οι ελπίδες όμως των φιλοξενούμενων για κάτι καλύτερο τελειώνου τρία λεπτά αργότερα , όταν ο Ταουσάνης με ωραίο τρόπο κάνει το 4-2. Από κει και πέρα όλα γίνονται τυπικές διαδικασίες. Ακολουθούν  άλλα τέσσερα γκολ από τους  Ταουσάνη στο 78΄,

Μαρκόπουλο στο 79΄Μήντση στο 85΄και Μαρκόπουλο στο 90΄





Διαιτητής  Κατεριάδης (Κουπαράνη, Αρέστης) 

ΑΛΜΩΠΟΣ

Καραγιαννίδης, Κιουρτσόπουλος, Κουτρούμπαλος, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καραδήμος,  Θ.Ελευθεριάδης(Ραούλ), Καραγιάννης, Γ Ελευθεριάδης Γ Παπαδόπουλος, Ταουσάνης.  Πέρασαν σαν αλλαγές στο τέλος Μήντσης και Μαρκόπουλος


ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σέλκος, Σαμαράς, Δέλλιος, Δ. Νάνος, Ιωάννου( 46΄Μούγιος), Αμπάρης, Παπαδόπουλος, Προίκος( 60΄Γ. Σέλκος), Τρίψης, Ν. Νάνος, Σαμσούρης( 70΄Σ. Μεσκίνης).

2 σχόλια:

  1. καλη επιτυχία και στις 2 ομάδες για τη νέα χρονια.Ο Σαμαρας έπρεπε να αποβληθεί 3 φορές.Πάντως βετεράνος ποδοσφαιριστής να τσαμπουκαλεύεται με τέτοιο τρόπο σε επόπτρια Γ εθνικής είναι ανεπίτρεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω σαν περαστικός απ το γήπεδο ένα θα πω : ο Σαμαράς ρε παιδιά που έβριζε την επόπτρια δημοσίως με καντήλια που ακουγόντουσαν σε όλο το γήπεδο απ την μια άκρη ως την άλλη, γιατι δεν αποβλήθηκε? φιλικό ήταν το παιχνίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)