Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Με χιόνια, βροχές και καταιγίδες η επιστροφή των εκδρομέων



Χιονίζει στην Αλμωπία



Από τις 9 το πρωί άρχισε να χιονίζει και στην ΑΛΜΩΠΊΑ. Δεν υπάρχει όμως κανένα πρόβλημα.
Με κακό καιρό θα γίνει η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο της προβλέπει ισχυρές χιονοπτώσεις κυρίως στη...
Βόρεια Ελλάδα και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα.

Προβλήματα αναμένεται, επίσης, να δημιουργηθούν και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες καθώς οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά 8 μποφόρ στα πελάγη και πιθανόν το απόγευμα στο Αιγαίο να φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Για σήμερα Κυριακή σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα καθώς και στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της Θεσσαλίας και πιθανόν τις πρωινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Από το απόγευμα σταδιακά οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν στα ημιορεινά της Μακεδονίας (πάνω από 500 με 700 μέτρα), στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Θεσσαλίας.

Οι βροχές και καταιγίδες αρχικά θα εκδηλωθούν στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο που γρήγορα θα επεκταθούν στη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Από το απόγευμα βροχές αναμένονται στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια, το Βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)