Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Μίνι αλλαγές στον Δήμο Αλμωπίας



Μετακινήσεις ανάγκης αναμένονται  στον  Δήμο  Αλμωπίας. Αν και ο Δήμαρχος σύμφωνα με πηγές από τον στενό κύκλο του , ήθελε να λειτουργήσεις διαφορετικά , φαίνεται ότι βρήκε απρόοπτα εμπόδια.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα φάνηκε να εξομαλύνονται οι σχέσεις με τον Χρήστο Χουρσόγλου. Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες τον προσκάλεσε  για να συζητήσουν. Επί της ουσίας όμως δεν υπήρξε κάτι. Ο Δήμαρχος φέρεται να ήθελε την αξιοποίησή του , έστω και από δευτερεύοντα πόστο. Υπήρξε όμως σκληρή αντίδραση από Αντιδημάρχους οι οποίοι είναι απέναντί του μέχρι … «θανάτου» .
Έτσι φρόντισε σταδιακά να κλείσει τυχόν μέτωπα που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από  πρώην σκληρούς  εξωδημαρχιακούς παράγοντες φίλα προσκείμενους προς τον Χ. Χουρσόγλου. Ικανοποίησε εν μέρει αρκετές  απαιτήσεις τους και μάλλον το μέτωπο αυτό κλείνει με τον συνεχώς «αντιρρησία» σύμβουλο της παράταξης (  Με την καλή έννοια. Μέχρι σήμερα οι επισημάνσεις του είναι ουσιαστικές , γόνιμες και γενικά μεταφέρει με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν στη τοπική κοινωνία.)
  να απομονώνεται σχεδόν πλήρως, ακόμα και από φίλους του.

Παράλληλα αποδεσμεύει τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη από την ΔΕΥΑ και τον αφήνει στην Αντιδημαρχία έργων καθώς τρέχουν τα μεγάλα έργα του αποχετευτικού και του ΧΥΤΑ.
Αν αληθεύουν όσα γράφει το πιστό όργανο της παράταξης, στη ΔΕΥΑ μετακινείται ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Χρήστος Γεωργίου. Έτσι εκτιμούν ότι θα ξεχαστούν και τα μέτωπα που άνοιξε με την Ανατολική Αλμωπία ,κλείνοντας τα γραφεία προγραμμάτων στον Εξαπλάτανο τα οποία μετέφερε στην Αριδαία.
Θέλουν ακόμα να περάσουν εξ απαλών ονύχων , τυχόν παλινδρομήσεις , καθώς  ο χώρος που μεταφέρθηκαν οι δομές δεν πληρούν ακόμα τις απαραίτητες προϋποθέσεις και δεν αποκλείεται  να υπάρξουν παρατράγουδα.
Στη θέση του πρόεδρου της ΔΗΚΕΑ φέρεται να προορίζεται ο Κώστας Ζαχαριάδης, γνωστός για την εργασιομανία του.
Αρκεί να ξεπεραστούν κάποιες ενστάσεις που εκφράστηκαν (αυτό δεν έχει διασταυρωθεί πλήρως), επειδή  από ένα μικρό χωριό , όπως η Χρυσή θα υπάρχουν τρεις «αξιωματούχοι» στην Δημοτική Αρχή. Ενώ ,μεγάλα χωριά ,(Πρόμαχοι) έχουν έναν Αντιδήμαρχο και δύο Αντιπροέδρους.

Δημιουργείται ένα μπλοκ για την προάσπιση προσωπικών συμφερόντων , που μπορεί να τον θέσουν υπό ομηρία. 

Μεγάλη πίεση υπάρχει στην Επιχείρηση των Λουτρών για αλλαγές . Μετά την  ξαφνική παραίτηση του Γιάννη Ιωαννίδη , δεν αναμένονται αλλαγές , καθώς ήταν από την παράταξη του Δημήτρη Πασόη. Ούτε και ο ίδιος θα θελήσει να ανακατέψει την τράπουλα προς το παρόν τουλάχιστον

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΑΝΙΨΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΙΝΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ. Ο ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ρε ζηλειαααα που υπαρχει εκει εξω..τους ικανους τους λεμε τωρα τεμπελαρους και ανηψακια δημαρχου.κυριε 10:05 αν εισαι κυριος βεβαια γιατι αυτα τα γραφουν οι γυναικουλες οι ανοργασμικες(ξερεις τι σημαινει?το ιδιο θεμα εχει και η γυναικα σου) ας εκανες τα μισα απο αυτα που κανουν μεσα στο δημο πολλοι αιρετοι

      Διαγραφή
  2. Τι φωτό είναι αυτή ρε παιδιά; Το ίδρυμα έκανε εκδρομή στην εξοχή; Μια χαρούμενη και ξένοιαστη οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΥΤΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)