Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πέλλας








Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πέλλας, στη λέσχη Αξιωματικών της ΙΙας Μ/Κ  Μεραρχία  Πεζικού.

Μέλη του Συνδέσμου από όλο το νομό παρευρέθηκαν στην εκδήλωση  αναμοχλεύοντας από το μυαλό τους όμορφες αναμνήσεις από την εποχή της θητείας τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους ανταλλάσοντας απόψεις για τα τρέχοντας ζητήματα της καθημερινότητας.
Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Συνδέσμου κ. Πέτρου Μαγκούτη, τον λόγο πήρε ο Ταξίαρχος Υποδιοικητής της Μεραρχίας.
Το Δ.Σ του ΣΕΑΝ ευχαριστεί τον Στρατηγό Διοικητή ΙΙ Μ/Κ ΜΠ  για τη συνεργασία που έχουμε και για τη διάθεση της αίθουσας  μετά του προσωπικού της.
Την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας για την ευλογία.
Τους εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.
Όλους εσάς τους Έφεδρους  Αξιωματικούς που με την παρουσία σας  μας  δώσατε μεγάλη  χαρά.

 Λίγα λόγια για τον θεσμό των Σ.Ε.Α.Ν.
Ο  Σύνδεσμος  Εφέδρων  Νομού  Πέλλας  ιδρύθηκε  το 1952 μαζί με 54 άλλους συνδέσμους όσους και  οι Νομοί του Κράτους.
Ο σκοπός και οι δραστηριότητες ορίζονται από τον Ν 3648/2008
και έχουν ως προτεραιότητα τη σύσφιξη των σχέσεων των εφέδρων του νομού και τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των Συνδέσμων άλλων Νομών.
Ο Σύνδεσμος αποτελεί κρίκο του Έλληνα πολίτη με τις Ένοπλες δυνάμεις και συμβάλλει τα μέγιστα στην ετοιμότητα των Ενόπλων δυνάμεων, της Πολιτείας  και της τοπικής κοινωνίας  σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Συμβάλλει στην πολιτιστική, κοινωνική, επιμορφωτική και ενημερωτική ζωή  των πολιτών του Νομού μας, με εκδηλώσεις, ομιλίες, Ψυχαγωγίες, επισκέψεις  σε ιδρύματα, φυλάκια κλπ.
Συμμετέχει στον εορτασμό των εθνικών εκδηλώσεων  της  Μεραρχίας  μας, της Νομαρχίας και των Δήμων του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)