Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη σε εκδηλώσεις










Σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων, πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.


Αρχικά, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τη Μνήμη του ηρωϊκού Μακεδονομάχου Γκόνου Γιώτα στα Γιαννιτσά. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από τον Δήμο Πέλλας, την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία «Φίλιππος» και τον Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων «Γκόνος Γιώτας». Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρίδης παρακολούθησε το μνημόσυνο το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και, στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Μακεδονομάχου στην πλατεία Γκόνου Γιώτα αποτίνοντας τον  ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι τοπικές δημοτικές, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές του Δήμου Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής.

Ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου Συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά. Ο κ. Θεοδωρίδης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό αναφέροντας την πολύτιμη προσφορά των μελών του Συλλόγου στους πολίτες όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και στην ίδια τους την υπηρεσία. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι οι συνταξιούχοι αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και τα κεκτημένα τους πρέπει να προστατεύονται, ιδιαίτερα τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, ενώ, συνεχάρη το Σύλλογο για την οργάνωση της εκδήλωσης.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.ΑΣ ΤΡΕΞΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΗ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)