Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Προδοσία καταγγέλλει το μπλόκο της Χαλκηδόνας



Κήρυξαν ανεπιθύμητους αγρότες

Προδοσία αγροτών καταγγέλλει το μπλόκο της Χαλκηδόνας – Ποιους
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες της Χαλκηδόνας οι οποίοι δηλώνουν "προδομένοι" από την εκπροσώπηση τους  κατά τη συνάντηση των συναδέλφων τους με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι της Δευτέρας.
Χθες, κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης τους, οι Χαλκηδονιώτες απέσυραν την υποστήριξή τους στα αιτήματα που είχαν διατυπωθεί από την Πανελλήνια Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων καθώς δεν κλήθηκε κανένας εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος τους στην Αθήνα.
Υποστήριξαν ότι οι αγρότες που συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό δεν είχαν καμιά εξουσιοδότηση από τα μπλόκα, συκοφάντησαν τους κανονικά εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους τους και δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα αντιπροσώπευσης τους χωρίς να υπολογίζουν τον πολυήμερο αγώνα που δίνουν εδώ και ένα μήνα στους δρόμους.
Γι΄ αυτό το λόγο οι αγρότες καταδίκασαν τις ενέργειες της  αντιπροσωπείας που συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και κήρυξαν ανεπιθύμητα πρόσωπα τους κους Κουκουγιαννίδη Γεώργιο, Νέλλα Θεόδωρο και Μισσιούδη Νικόλαο τους οποίους καλούν να αποχωρήσουν άμεσα από τα μπλόκα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)