Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Αναγέννηση Γιαννιτσών –Πρόμαχοι 4-1



Πολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει για την αποφυγή των μπαράζ πέτυχε η Αναγέννηση, επί των  Προμάχων με 4-1 στα Γιαννιτσά.

Στο 12΄  ο  Κάρτζιος τετ α τετ έπειτα από ασίστ με το τακουνάκι του Κυζιρίδη  πλάσαρε τον τερματοφύλακα , κάνοντας το 1-0.
 Μετά το 40΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν τρεις φορές κοντά στο 2-0 αρχικά με τον Ελευθεριάδη, στη συνέχεια με τον Κυζιρίδη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και στο τέλος με τον Κοκκινίδη να μένει όρθιος παρά τα μαρκαρίσματα, αλλά  από κοντά να στέλνει τη μπάλα έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονοη Αναγέννηση μπήκε δυνατά και στο 52΄ ο Λέντι με τρομερή μπαλιά 40 μέτρων βρήκε τον Κάρτζιο ο οποίος ξέφυγε από  τον αντίπαλο αμυντικό και με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία  έκανε το 2-0.
Στο 70΄σουτ  του Λαζαρίδη στο οριζόντιο δοκάρι .
Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 74΄ με τον Κοκκινίδη να βγάζει τετ α τετ τον Λαζαρίδη ο οποίος πλάσαρε σωστά.
Οι  φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 88΄με τον Σαμψούρη.
Στο 90΄ Ελευθεριάδης έκανε το σουτ από τα πλάγια, ο Ξυλουργίδης απέκρουσε, αλλά ο Κυζιρίδης βρέθηκε προ κενής εστίας πέτυχε το 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φ. Βαμβακάς με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Βλαδίκα


 



Αναγέννηση Γιαννιτσών (Φώτης Μητσάκης): Σαββουλίδης, Κοκκινίδης, Αλεξανδρίδης (54΄ Ξανθόπουλος), Χαραβιτίδης, Ζαφειρίου, Ασλανίδης, Σωτηριάδης (80΄ Ουζούνης), Λέντι, Κάρτζιος (66΄ Λαζαρίδης), Ελευθεριάδης.

Α.Σ. Πρόμαχοι (Βασίλης Σαμαράς): Ξυλουργίδης, Νάνος Ν., Μούργος, Τρίψης, Αμπάρης, Δύος (66΄ Μεσκίνης), Πρόικος (52΄ Ταμπούρης), Σαμαράς, Άτζος, Σαμσούρης, Σέλκος (52΄ Ρατσίσκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)