Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Αλλάζουν το Τάσο Θεοδωρίδη ,πριν την ώρα του από το Δ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών

Μια βεβιασμένη κίνηση της Διοίκησης της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , έδωσε τροφή για σχόλια και σενάρια.

Ενώ τον Ιούνιο πρόκειται να γίνει η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης μονομετοχικής  Εταιρίας , συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων  στις 11 Απριλίου  με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου συμβούλου . Όπως είναι γνωστό , ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε παραιτηθεί στο τέλος του 2015, για προσωπικούς λόγους. Στη θέση του πήγε ο αναπληρωματικός Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος)
Πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Επιχείρησης Δ. Μπίνο και Δ. Βέσκο , να είναι χολωμένοι, διότι αρχικά ,ο Τ. Θεοδωρίδης , ζήτησε οι συνεδριάσεις να μην γίνονται μόνο μεσημέρι για να μπορεί να παραβρίσκεται . Παράλληλα ζήτησε πλήρη ενημέρωση για κάθε θέμα της ημερήσιας διατάξεις. Επειδή αυτό δεν τηρήθηκε , στη τελευταία συνεδρίαση ψήφισε λευκό. Επί πλέον , ζήτησε να ενοικιαστεί χώρος, που είναι άδειος κοντά στα νέες πισίνες, καθώς υπάρχουν  αιτήσεις ενδιαφερόμενων . Κάτι που  φέρεται να αρνήθηκε σθεναρά ο Αντιπρόεδρος Δ. Βέσκος,για να μην υπάρχει ανταγωνισμός διπλανού καταστήματος που λειτουργεί .
Μετά την στάση αυτή του Τάσου Θεοδωρίδη ,δίνεται η εντύπωση ότι  αποφασίστηκε ο  «αποκεφαλισμός» του .
Κύκλοι της Επιχείρησης αναφέρουν , ότι η ημερομηνία  της έκτακτης  γενικής συνέλευσης είχε καθοριστεί την ημέρα της αποδοχής της παραίτησης του Γιάννη Ιωαννίδη ( Τσέχος). Άλλοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρχε  τότε , αλλά προστέθηκε πρόσφατα.
 Κάτι  που μάλλον δύσκολα ευσταθεί.
Στην θέση του  κατά πάσα πιθανότητα  θα προταθεί ο Ανδρέας Κόγιος , έτσι ώστε η μείζονα αντιπολίτευση να μην έχει καμιά εκπροσώπηση στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Κατά τα άλλα δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές,ούτε και κατά την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων . 


Το σχήμα θα παραμείνει ως έχει, με μόνη προσθήκη το νέο μέλος που θα επιλεγεί από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλου


4 σχόλια:

  1. ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ,Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοκρατια με τα ματια της συμπολιτευσης. Μποχα παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος σου τα λεει αυτα ο Μπινας η ο Κουης? Η εποχη που τα Λουτρα ήταν η κότα με τα χρυσά αυγά μόνο για κάποιους πέρασε. Όποιος είναι έντιμος και καθαρός αντέχει. Αλλιώς ψηφίζει λευκό και μετα κλαίγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)