Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ζήτησαν πίσω τα χαρτιά για καταπατημένα οικόπεδα στην Αριδαία




 ΠΡΩΗΝ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΖΗΤΑΝ  ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ  ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ

Με αίτημα τους δύο πρώην αιρετοί ,σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ζητούν να προχωρήσουν αποφάσεις που είχαν ληφθεί παλαιότερα , προκειμένου να διερευνηθεί η καταπάτηση   6 στρεμμάτων δημοτικής έκτασης σε περιοχή- «φιλέτο» της Αριδαίας . Να διαπιστωθεί από ποιους έχει γίνει η  «οικιοποίηση» και στην συνέχεια  η προσάρτησή τους με αποτέλεσμα ο Δήμος να χάσει από την περιουσία του.
Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Δ. Πασόη είχε δώσει εντολή σε  γνωστό δικηγόρο να προχωρήσει στην έρευνα, η οποία όπως γινόταν γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο μετά από σχετικές ερωτήσεις , όδευε προς την ολοκλήρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες , η σχετική εντολή άγνωστο πότε και από ποιους ανακλήθηκε και ζητήθηκε από τον δικηγόρο να επιστρέψει τα χαρτιά, το οποίο και έγινε.
Με το αίτημά τους οι δύο πολίτες που έχουν διατελέσει εκλεγμένοι, ό ένας μάλιστα επί σειρά ετών , ζητούν να μάθουν τι γίνεται με την συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι , να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από αυτούς φέρεται βέβαιος ότι επιχειρείται συγκάλυψη από την πλευρά του Δήμου.
Ένα θέμα που φέρονται διατεθειμένοι να ανακινήσουν μαζί με άλλους πολίτες είναι και η υπόθεση οικοδομής , η οποία όπως αφήνουν να εννοηθεί   κατά την άποψή τους ,αναγέρθηκε με σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων και μέσα από περίεργες διαδικασίες.

2 σχόλια:

  1. Να παρουν παραδειγματα απο αλλους δημους. Που τους καλει στη σεντρα η δικαιοσυνη για τις λαμογιες τους. Εδω ειχαμε αρκετα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρωτα αφησατε να γινει η οικοδομη και τωρα ξυπνησατε .Ισως τοτε που γινοταν δεν θελατε να τα βαλετε με το κομμα σας ,Το παλιο ΠΑΣΟΚ.Οι ΑΡΔΕΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)