Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Χαμός στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Έδεσσας




Μετά την παύση της λειτουργίας των ιατρείων του πρώην ΕΟΠΥΥ δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο στο νοσοκομείο της Έδεσσας, όπως και στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.



Συγκεκριμένα στο γραφείο που κλείνονται τα ραντεβού στη νέα πτέρυγα δύο διοικητικοί υπάλληλοι εξυπηρετούν τα ραντεβού και την σφράγιση των παραπεμπτικών των γιατρών, πολλών δεκάδων ασθενών που όμως άλλοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού κάτι που είναι χρονοβόρο. Άλλοι που θέλουν απλά μία σφραγίδα στο παραπεμπτικό τους είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τους πρώτους με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός από κόσμο χωρίς να υπάρχει λόγος κάτι το οποίο είναι απλά έλλειψη συντονισμού.

Ο  διοικητής του νοσοκομείου  Ηλίας Τσιαμήτρος  δήλωσε στο  tastv.gr ότι δεν υπάρχει  διοικητικό προσωπικό. Δεν θέλει να χρησιμοποιήσει νοσηλευτικό προσωπικό για γραμματειακή υποστήριξη.
 
Λόγω έξαρσης της γρίπης είναι ακόμα μεγαλύτερη ο προσέλευση και μάλιστα έκαναν παράπονα ασθενείς με πυρετό που περίμεναν στην ουρά  σχεδόν 1 ώρα.

Συγκεκριμένα ο διοικητής είπε μέχρι να ξεκινήσει η λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Υγείας από το νέο φορέα ΠΕΔΥ θα συνεχιστεί αυτή η ταλαιπωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)