Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας να στηρίξει τους πρόσφυγες που μας έρχονται.

Θεοδώρα,σε πήραν χαμπάρι και οι δικοί σου...Άμα έχεις τέτοιους  φίλους , τι τους θέλεις παλιούς και καινούργιους εχθρούς...........................

7 σχόλια:

  1. Μπράβο στη Θοδώρα που τηρεί αυτή τη στάση και άφησε τον Σηφάκη να κουτράει και να διατυμπανίζει παντού ότι η Πέλλα έχει χώρους για να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες. Η Έδεσσα απόψε βράζει γιαυτόν. Το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε την απόφαση ότι δεν υπάρχουν χώροι στην Έδεσσα για πρόσφυγες και αυτός είπε ότι αφού εσείς έτσι λέτε, εγώ θα υποδείξω τις κατασκηνώσεις του Σωτήρα, το στρατόπεδο του Κλεισοχωρίου και το στρατόπεδο στη Σκύδρα.
    Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει και πάει κόντρα στα συμφέροντα του νομού. Κάποιος πρέπει να τον βάλει φρένο. Πρέπει να κάνουν σύσκεψη όλοι οι φορείς του νομού, για να τον φρενάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:51 είσαι πολύ βλάκας, βαλτός και ψεύτης. Το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε το θέμα, ο Σηφάκης ανέλυσε το θέμα και έδωσε απαντήσεις και το ΔΣ αποφάσισε να ζητήσει διευκρινίσεις και να αποφασίσει σε δεύτερη συνεδρίαση. Μάλιστα ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον βουλευτή για την ενημέρωση και την βοήθεια που δίνει στην Έδεσσα. Η Τζάκρη ειναι βουλευτής κια υφυπουργός από αυτόν τον Νομό; τέλειωσαν αυτά που ήξερες Ντόρκα, με ρουσφέτια μόνο δεν ξαναβγαίνεις, ούτε όταν βγάζεις την ουρά σου από όλα, έξω από όλα τα ζόρικα = έξω από το κοινοβούλιο αφού δεν μπορείς στα..δύσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι έγινε στο ΔΣ αλλά από την ώρα που ακούστηκε ότι πρότεινες τις κατασκηνώσεις του Σωτήρα και το στρατόπεδο στο Κλεισοχώρι να γίνουν κέντρα, όλη η Έδεσσα σε βρίζει πατόκορφα. Την Τζάκρη δυστυχώς θα την έχουμε για πολλά χρόνια βουλευτή, γιατι ξέρει να φυλάγεται. Εσύ έχεις καταντήσει ταύρος σε υαλοπωλείο. Όταν όλοι οι βουλευτές υπερασπίζονται τους νομούς τους εσύ θέλεις να γεμίσεις την Πέλλα με πρόσφυγες. Τη βουλή θα την ξαναδείς με το μακαρόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις προτάσεις αυτές τις έκανε το μισό δημοτικό συμβούλιο στις τοποθετήσεις του και τις συζήτησε όλο το ΔΣ, θα δείς και που θα καταλήξει το θέμα με συναίνεση. Το ξέρουμε το πρόβλημα που έχεις Ντόρα, βρέθηκες έξω από όλα, μην εκτίθεσαι παραπάνω γράφοντας εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι κότα

      Διαγραφή
  4. kαλά έχει τοσο γέλιο η ιστορια? ο ενας βουλευτής απαντάει στον άλλον με ανώνυμα μηνύματα? είναι πολύ γελείο για να είναι αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιχτιρ και οι δυο ...σιχτιρ και όλοι οι προηγουμενοι προκοψαμε τοσα χρονια με τους πολιτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙς ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)