Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Χέστηκε η φοράδα , στην Άψαλο





Στην αντικατάσταση μεγάλου τμήματος του δικτύου ύδρευσης  (  σ.σ. χωρίς να δίνεται κανένα άλλο στοιχείο , όπως μήκος κλπ ) στην Τ.Κ. Αψάλου προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου , δόθηκε, λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα διότι σημειώνονταν πολύ συχνά προβλήματα με πολύωρες διακοπές υδροδότησης, εξαιτίας της μεγάλης κλίσης του δικτύου ύδρευσης.
Η Δημοτική Αρχή  (Η  ΔΕΥΑ ή η Δημοτική αρχή τελικά;) πραγματοποίησε παρέμβαση που περιλαμβάνει την αντικατάσταση με σωλήνες ύδρευσης πολυαιθυλενίου. Οι συγκεκριμένες σωλήνες είναι ανθεκτικές και έχουν μεγάλη αντοχή σε ηλεκτρολυτική διάβρωση εντός εδάφους, σε κρούση και χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλή χημική αντοχή και δεν παρουσιάζουν επικαθήσεις, ενώ ταυτόχρονα το κόστος είναι ίδιο.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου ,πρόκειται για μία παρέμβαση ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς πραγματοποιήθηκε σε ένα δύσβατο σημείο με πολύ μεγάλη κλίση .
Στην συνέχεια η κατάσταση μπερδεύεται ακόμα περισσότερο , αφού σύμφωνα με το δελτίο τύπου η ιδιαίτερα δύσκολη παρέμβαση και το αποτέλεσμα οφείλεται στην «καλή συνεργασία που υπήρξε με τους συνεργάτες της Δ.Ε.Υ.Α. και με τους τοπικούς φορείς του χωριού που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.»
Τελικά μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έγινε με την ….μεγάλη καταδρομική επέμβαση;

6 σχόλια:

  1. telika poso megalo htan to ergo giati o mpinos news mas ta prhxe o megalodhmosiografos tou dhmou almopias ti nomizei oti eimaste probata to l....o.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκασε μωρη μολυσμενη μητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ευχαριστει ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι το σκαπτικό μηχάνημα και το συνεργείο γιά ώρες ολόκληρες δεν έκλειναν τον λάκο γιατί περίμεναν να έρθουν να φωτογραφηθούν απο το mpinos news με φόντο τον λάκο ο Δήμαρχος και οι περί αυτού stars.Επίσσης ακούγεται ότι το έργο ήταν του μεγέθους της γέφυρας του ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)