Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Χαμός με την πλατεία Αγγελή Γάτσου στην Αριδαία



ΝΟΜΙΜΕΣ Η ΟΧΙ ΟΙ ΣΗΜΑΣΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ;




Τριτοκοσμικές μεθοδεύσεις θυμίζουν πρακτικές που εφαρμόζονται στην Αριδαία. Τη Πέμπτη η αστυνομία ουσιαστικά ¨εξαναγκάστηκε¨ να προβεί στη βεβαίωση παράνομων(;) στάσεων και σταθμεύσεων στην πλατεία Αγγελή Γάτσου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , δόθηκε εντολή από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του Δήμου Αλμωπίας , σε ελεγχόμενη ιστοσελίδα  να αναφερθεί σε παράνομες σταθμεύσεις στη πλατεία Αγγελή Γάτσου. Στη συνέχεια , μετά το δημοσίευμα  "πιέστηκε» εντέχνως , από την πλευρά του Δήμου , η αστυνομία να πάει και να μοιράσει αφειδώς κλήσεις για παράνομη στάθμευση.
Μέχρι στιγμής όμως κανείς δεν γνωρίζει το καθεστώς που επικρατεί στη συγκεκριμένη περιοχή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε  με μεγάλη επιφύλαξη , η σήμανση που έχει γίνει δεν είναι νόμιμη και κανείς δεν γνωρίζει αν έχουν προηγηθεί οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες. Αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν μόνο οι εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες. Και φυσικά έχουν υποχρέωση να το κάνουν και μάλιστα  άμεσα.
Εκείνο πάντως που προκαλεί εντύπωση , είναι σχετικό άρθρο για την πλατεία , από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο, μετά την γενική κατακραυγή που προκλήθηκε, από την βεβαίωση παραβάσεων παράνομης στάθμευσης, που εμμέσως τεκμηριώνουν την εμπλοκή του Δήμου  και προσπαθούν εμμέσως και ασαφώς να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. 
Αν πραγματι οι απαγορεύσεις  δεν είναι νόμιμες , μπορεί να εξηγήσει κανείς τι θα γίνει με τις λήσεις που μοιράστηκαν ;
.

3 σχόλια:

  1. Απλά αίσχος.
    Αριδαία 2016; Η καλύτερα Αριδαία 1966;
    Ντροπή σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επομένως δεν έχει παρά να μάς γνωστοποιήσει ο Δήμος τήν κατά νόμο απόφαση της αρμόδιας επιτροπής σύμφωνα με την οποία απααγορεύεται η στάθμευση στοο συγκεκριμένο χώρο.(Όχι γενικότητες περί κυκλικής κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΙΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ Η ΟΧΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)