Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Κατάντησε "μπανανία" ο Δήμος Αλμωπίας;




ΠΟΙΟΣ ''ΔΙΟΙΚΕΙ'' ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! 


 Οφείλουν να απαντήσουν ο Δήμαρχος , οι σύμβουλοι της παράταξής του και η αντιπολίτευση


Σοβαρές καταγγελίες κάνει η ιστοσελίδα  ifonitispellas.webnode.gr/news
για πρόσωπο που διαχειρίζεται ιστοσελίδα προσκείμενη ολοκληρωτικά στον Δήμαρχο Αλμωπίας (αυτό είναι δικαίωμα  του και νομικά μη επιλήψιμο) και όσα παράνομα , παράτυπα και αντιδεοντολογικά συμβαίνουν . Σύμφωνα με την ιστοσελίδα , που διαχειρίζεται συνταξιούχος αστυνομικός , που προφανώς γνωρίζει να διασταυρώνει τις πληροφορίες του , αναρωτιέται ποιος διοικεί τον Δήμο Αλμωπίας, αλλά παράλληλα υποδεικνέυει και σε ευαίσθητες υπηρεσίες τι να κάνουν  . Και αυτό βέβαια , αν αληθεύει , έχει να κάνει πλέον όχι μόνο με την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου , αλλά και την νομιμότητα. 


Γράφει λοιπόν η ιστοσελίδα:

«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και ενέργειες που έλαβαν χώρα στην πόλη της Αριδαίας, και  εκ πρώτης όψεως κινούνται στα όρια της  νομιμότητας!!, εύλογα αναρωτιούνται οι κάτοικοι και δημότες της Αλμωπίας, ποιος τελικά... διοικεί τον ομώνυμο Δήμο, αλλά και κάποιες ευαίσθητες υπηρεσίες της περιοχής!

Ο Δήμαρχος, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας, ή  φιλικά προσκείμενης προς τον Δήμαρχο Μπίνο Δημήτρη ιστοσελίδα, ο κάτοχος (σημείωση δική μας , κατά τον νόμο  δεν είναι κάτοχος αυτός) και διαχειριστής της οποίας, ειρήσθω εν παρόδω, κατέχει κλειδιά από τις θύρες εξωτερικά του Δημαρχείου!!, μπαινοβγαίνοντας σ΄αυτό κατά το δοκούν, χρησιμοποιεί επιβαίνοντας στο υπηρεσιακό όχημα του Δήμου!! για τις μετακινήσεις του, και τις ανάγκες του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του!!, αυτό...... υποδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας και ενέργειας της ευαίσθητης υπηρεσίας στην τήρηση της εκ του Νόμου υποχρέωσής της, εφαρμογή της Νομοθεσίας! Τι έχουν να πουν άραγε για όλα αυτά οι αρμόδιοι, αλλά και οι ιεραρχικά ανώτεροί τους!»

Αν αληθεύουν όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα , δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά   στα οποία οφείλουν να απαντήσουν δημόσια ο ίδιος ο Δήμαρχος , οι σύμβουλοι της παράταξής του , αλλά και η αντιπολίτευση. 



16 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να ντρέπονται όλοι.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.
    Και αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο τότε τι είναι;
    Απλά διαπλοκή. Διαπλοκή πολιτικής, ΜΜΕ & υπηρεσιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΙΝΟ ΑΙΣΘΑΝΌΜΕΝΟΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα στον άεραααα.
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΔΙαπλεκόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mpino poli oraia selfis me tzakri.
    Mpinos news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Banania me polla news.
    Opos p.x banana news, mpinos news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλιοδημοσιογράφοι της δεκάρας!
    Πολιτικοί νάνοι!
    Υπάλληλοι υπηρεσιών ποντικάκια και γατούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γατουλες τι γενους ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο βας απο πισω και ο στα απο μπροστα. Ολα για το χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι βαστα στη υπηρεσια του σελφι δημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπινοσ βαφειαδησ με το οχημα του δημου για να βγενουν σελφι ρε δεν ντρεποντε καθολου αυτοι ενδιαφεροντε για τον τοπομασ .....

      Διαγραφή
  11. Και άλλοι είχαν μερίδα του τύπου φιλικά προσκύμενους, αλλά δεν νομίζω να έφτασε κανείς να παραδώσει κλειδιά του δημαρχείου. Οχι απλά μεμπτό και κατακριτέο αλλά σοβαρά επιλήψιμο και ίσως χρήζει περισσότερα από μια απλή καταγγελία.
    Μπορεί ένας απλός πολίτης να έχει κλειδιά του δημαρχείου, να οδηγά υπηρεσιακά αυτοκίνητα και να έχει πρόσβαση σε θέματα του δήμου κατά το δημοσίευμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κατσε τωρα ετοιμαζεται να βαλει γενικο γραμμ τον γαμπρο του τουφεγγ....
    εκεί να δεις ποιοσ διοικει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εαν καποιος γραψει στο mpinos news αρνητικα για το δημαρχο και για τα τεραστια εργα π.χ.δουλεψε το γκρειντερ ενα τεταρτο σε μια τοπικη κοινοτητα και αλλες δυο ωρες εβγαιναν φωτο απλα το σχολιο δεν ανεβαινει ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)