Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τα Λουτρά Πόζαρ στην πλατεία Συντάγματος










Ακόμα μία παράσταση έκλεψαν τα Λουτρά Πόζαρ ,αυτή τη φορά στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Συμμετείχαν  μαζί με τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού .


Εκεί ο Σύνδεσμος έστησε  ένα περίπτερο στο οποίο η επιχείρηση των Λουτρών   σε ειδικό  desk πρόβαλλε το τουριστικό της προϊόν .
Από την πλευρά των Λουτρών Πόζαρ παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Δήμτσης και τα μέλη του Δ.Σ. Σένια Πέγιου και Μένια Μπουρνάζη. Το απόγευμα της Τρίτης επισκέφθηκε το περίπτερο και ο γγ του ΚΚ Ε  Δ. Κουτσούμπας.
Επίσης παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος και τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της επιχείρησης Δ. Μπίνος , χαρακτήρισε την όλη πρωτοβουλία , ως μια ακόμα σημαντική προσπάθεια προβολής των συγκριτικών στοιχείων της περιοχής , με κυρίαρχο πρωταγωνιστή το νερό.
Η  υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη απαξίωσε για μια ακόμα φορά προσπάθειες που γίνονται από την Αλμωπία και δεν εμφανίστηκε καθόλου.
Δείχνοντας για μια ακόμα φορά την απέχθεια της για τη ευρύτερη περιοχή, αλλά και γενικότερα για την αξία των ιαματικών νερών της χώρας.




1 σχόλιο:

(3)