Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Πρωτοπόρος και καινοτόμος ο Δήμαρχος Αλμωπίας



Γράφει ο Α.Α.Π.

Εξέπληξε τους πάντες ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τη περασμένη Τετάρτη. Πρότεινε στον Χρήστο Χουρσόγλου να αναλάβει  αμισθί Αντιδήμαρχος, και εάν λύσει τα προβλήματα του κάμπου  το καλοκαίρι , τότε θα παραμείνει Αντιδήμαρχος μέχρι τέλος της θητείας. Πράγματι είναι λαμπρή η ιδέα του Δημάρχου κ. Δ. Μπίνου. Αρκεί να μη την είπε για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.
Και αυτό βέβαια είναι πανεύκολο να το αποδείξει. Χωρίς να παρακαλά τον Χ. Χουρσόγλου. Από σήμερα και μέχρι το φθινόπωρο , ο ίδιος , οι Αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι , Αντιπρόεδροι επιχειρήσεων και λοιπά , να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί. Και εάν πετύχουν ο καθένας στον τομέα του τότε να συνεχίσουν . Ίσως η ιδέα του Δημάρχου για μια δοκιμαστική  περίοδο είναι πράγματι πρωτοπόρα και μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη  και δημιουργική.
Έτσι θα «βουλώσει» στην πράξη το στόμα του Χ. Χουρσόγλου , μια για πάντα. Αν δεν το κάνει, τότε δίνει το δικαίωμα στον κόσμο να θεωρεί ότι έχει εμπάθεια κατά του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του . Και το μόνο που επιδιώκει , είναι να τον προσβάλλει και να τον συκοφαντεί. Ιδού λοιπόν η μεγάλη ευκαιρία κ. Μπίνο να δείξεις στη πράξη ότι δεν είσαι σαν τους άλλους. Το ίδιο και οι συνεργάτες σου.

Α.Α.Π.

1 σχόλιο:

  1. Ο κ Μπινος δεν ειναι σαν τους "άλλους"..ειναι όμως ο κ Χούρσογλου μέσα στους"άλλους"....γιατι λοιπόν να το δια κινδυνεύσει τοποθετώντας τον σ αυτήν τη θέση?........γρίφος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)