Κυριακή 10 Απριλίου 2016

100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥΡΩΤΗ A.E.



  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟY ΦΥΣΙΚΟY ΜΕΤΑΛΙΚΟY ΝΕΡΟY ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ

                                                                            ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ του

Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.
  100 χρόνια  Σουρωτή Α.Ε. αυτό μας θύμισε ο πρόεδρος  της παραπίνω επιχείρησης Γεώργιος Λόλας που είναι και ο ιδρυτής αυτής της επιχείρησης και όχι μονό αυτός  μετά του  πρώην ιδιοκτήτη .
Μ ε την εύκαιρα των 100 χρόνων   μελή του Δ.Σ.ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ  επισκεφτήκαν  την βιομηχανία εμφιάλωση ανθρακούχο μεταλλικό νερό ,αλλά και επιτραπέζιο την Παρασκευή 8.4.2016  οπού μας έγινε 1ον  μια οικονομική και ιστορική ενημέρωση και στην συνέχεια μια ενημέρωση στον χώρο της εμφιάλωσης της μονάδας . το ποιο  σημαντικό είναι αυτό που τόνισε ο πρόεδρος είναι ότι οικονομικά πάμε καλά, εξαγωγές γίνονται σε όλο τον κόσμο, οι εργαζόμενοι είναι γύρω στους 130 ,αμείβονται καλά και αν δεν υπήρχε η κρίσι οικονομική θα πηγαίναμε πάρα πολλή καλυτέρα .
Στην συνέχεια το Προεδρείο επισκέφτηκε τα Λουτρά Θέρμης του δήμου Θεσσαλονίκης που είναι κλειστά εδώ και 9 χρόνια και  για μια ακόμη φορά διαπίστωσε  την εγκατάλειψη όχι μόνο των λουτρών που καταστραφήκαν εντελώς ,αλλά και την όλη έκταση των 500 στρεμμάτων που είναι ένα μεγάλο εγκαταλειμμένο   φυσικό πάρκο στην καρδιά του δήμου Θέρμης που για το όλο θέμα το Δ.Σ. θα επανέλθει με νέα του πρότασσα για το θέμα λουτρά της Θέρμης όπως τόνισε ο πρόεδρο Ανέστης Αναστασιάδης μετά το τέλος της επίκυψης.
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε  ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ,ο Αντιπρόεδρος και γραφείο Τύπου Αχιλλέας Μεταλούλης ο Β. Αντιπρόεδρο Γούναρης Φώτης ,ο ειδικώς Γραμματέας Γεράσιμοs  Κυφοκέρης , το μέλος της επιτροπής  τουρισμού Ντίνος Γκουτζέλης και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος προβολής των λουτροπόλεων μέσον του site  Νίκος Ματθαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)