Κυριακή 3 Απριλίου 2016

"Άφεση αμαρτιών "και κουκούλωμα από τον Δήμαρχο Αλμωπίας για τους καταλογισμούς




Τον …αλβανό τουρίστα παριστάνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας  στο θέμα καταλογισμών που έχουν γίνει και από τον νόμο έχει υποχρέωση να διεκδικήσει. Το όλο θέμα όμως , όπως προκύπτει από όσα δήλωσε σε συνέντευξη σε εφημερίδα, μάλλον πάει για κουκούλωμα , ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι δεν…ξέρει τίποτα.

Αναφέρει λοιπόν:
«Προσωπικά δεν έχω άποψη και δεν είναι δουλειά μου να γνωρίζω για κανέναν επίορκο τίποτε. Δουλειά μου είναι να ενισχύω και να στηρίζω τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουν τη δουλειά τους με απόλυτη ελευθερία κινήσεων και χωρίς κανένα φόβο. Με επαγγελματισμό και ευθύνη. Η πολιτική  κατεύθυνση με λίγα λόγια είναι “όλα στο φως”. Με αποδείξεις,  τεκμηριωμένα και με τον τρόπο που οι νόμοι της πατρίδας μας ορίζουν. Χωρίς ανέξοδους κανιβαλισμούς για το θεαθήναι. Μόνο τότε η πολιτική μπορεί να είναι ωφέλιμη. Όταν τα αποτελέσματα των ελέγχων τελεσφορούν. Και δεν αναλώνονται στο δαιδαλώδες τέλμα των αλληλοκατηγοριών και των προσωπικών αντεγκλήσεων.»

Μόνο που δεν πρόκειται για αλληλοκατηγορίες και προσωπικές αντεγκλήσεις. Ο Δήμος έχει ζημιωθεί με  τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και έχει χρέος να διεκδικήσει για όσα ζημιώθηκε.
Είναι ολοφάνερο ότι τίποτα δεν πρόκειται να προχωρήσει , διότι  και ο ίδιος έχει προσωπικό πρόβλημα. Σε βάρος του έχουν καταλογιστεί  για κακοδιοίκηση ΄και κακοδιαχείριση ποσά από την εποχή που  ήταν πρόεδρος στον Σύνδεσμο καθαριότητας πριν από πολλά χρόνια (Στο λαιμό του πήρε και πολλούς άλλους αιρετούς που  ήταν εκπρόσωποι των τότε κοινοτήτων στον Σύνδεσμο καθαριότητας. Μάλιστα σε κάποιους έχουν καταλογιστεί μεγάλα ποσά) .Το συνολικό ποσό εκτιμάται ότι ανέρχεται στι 80 χιλιάδες ευρώ.
Μέχρι σήμερα  το όλο θέμα έχει βαλτώσει και δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για την τύχη των καταλογισμών. Συνεπώς σε περίπτωση που κινήσει διαδικασίες , όπως οφείλει, για τους εμπλεκόμενους, δεν αποκλείεται και αυτοί να ανακινήσουν την δική του περίπτωση. Φαύλος κύκλος.

4 σχόλια:

  1. τον δημοτη του δημου τησ αριδαιας τον ενδιαφερει η δημοτικη αρχη και πρωτος και καλυτερος ο δημαρχος να διεκδικει τα συμφεροντα του δημου.αν εχει και ο ιδιος προβλημα οπως γραφετε αυτο δεν ειναι προβλημα του δημου αλλα δικο του.
    ως εκ τουτου μην διανοηθει κανεις να ολιγωρησει,γιατι οι δημοτες δεν περιμενουν στην γωνια αλλα στα καναλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας τα φαγανε δημαρχε οι συνεργατες σου επισημοι και ανεπισημοι. Πληρωσετα εσυ. Αν δεν μπορεις να τα εισπραξεις. Η υπομονη εχει ορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είχε κάνει τον Γιάντζη ειδικό συνεργάτη δε θα μιλούσατε σήμερα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)