Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Μαύρο χάλι στην Όρμα




ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ





ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ εκφράζουν κάτοικοι της Όρμας για την κακή κατάσταση που βρίσκεται το χωριό τους εξ αιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.
Λακκούβες χόρτα και χαλίκια, ένα  απέραντο χάλι στους δρόμους της Όρμας. Ενδιαφέρον κανένα από τον δήμο Αλμωπίας .
Οι κάτοικοι  εκφράζουν την αγανάκτηση  για την κατάσταση και την αδιαφορία των υπευθύνων. Οι ίδιοι καθημερινά  καταβάλουν προσπάθειες , για να βρεθεί μια άκρη.   Ραντίζουν χόρτα, βάζουν τσιμέντο, χαλίκια, όμως το πρόβλημα δεν λύνεται .Σύμφωνα με τους κατοίκους , οι περισσότερες λακκούβες είναι από επισκευές της ύδρευσης.  Όπου έχει σκαφτεί η άσφαλτος για την επισκευή της ύδρευσης το πρόβλημα  παραμένει.
Τέλος καλούν τον  Δήμο Αλμωπίας επιτέλους να δώσει λύσεις στα προβλήματα
 

5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΦΩΤΓΡΑΦΙΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ !!! ΚΑΡΠΟ ΣΤΑΛ , ΣΤΑΡ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν έχετε εικόνα απο αλλά χωριά..εσείς τουλάχιστον ε χετε μια πανέμορφη βρύση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o stayrakhs mougka gia teis trypes 9.000 eyro h brysoula..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΙ ΒΡΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑ 140τ.μΚΑΙ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕ 8000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα βάζουμε την κατσαρόλα και μετά στρώνουμε τραπέζι, Πρώτα ετοιμάζετε τους χώρους και μετά κάνετε διαφήμιση. Πρώτα ετοιμάζετε τα χωριά που θα φιλοξενήσουν τον κόσμο και μετά φωνάζουμε τον κόσμο. Εσείς κάνετε το άκρος αντίθετο. Επιτέλους τα χρήματα που εισπράττετε από τα ενοικιαζόμενα επιδοτήστε τους ξενοδόχους που κάνουν διαφήμιση να γίνει όπως πρέπει. Μόνοι σας δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, δεν είναι και η δουλειά σας αυτή. Σταματάω εδώ για να μην πω και άλλα στο πόσο ανάποδα λειτουργείτε. Εκτός και θέλετε να περάσετε εσείς καλά και δεν βαριέσαι.... Αν κάνω λάθος τότε να δούμε πόσους θα φέρετε αυτό το καλοκαίρι από τις επισκέψεις σας. και επιτέλους αλλάξτε τους προσωπικούς σας ενημερωτές δεν πάτε καθόλου καλά, για να μην μεγαλώνει το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)