Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Παρέμεινε στην Α΄ ο Πενταπλάτανος που νίκησε την Ένωση Τσάκων με 3-0






Στο ουδέτερο γήπεδο της Αψάλου το Σάββατο ο Πενταπλάτανος νίκησε με 3-0 στον αγώνα μπαράζ για παραμονή στην Α΄ κατηγορία την Ένωση Χρύσας Τάκων Ροδωνιάς .







 Το παιχνίδι ήταν μέτριο με πολλά νεύρα και αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Οι  δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα και να κάνουν σωστή διαχείριση του αγώνα, πετυχαίνοντας δύο ακόμα γκολ στο δεύτερο μέρος. Η Ένωση  δεν φάνηκε απειλητική  σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα, παρά μόνο σε κάποιες περιπτώσεις από στημένες φάσεις.


Το σκορ άνοιξε στο 11΄ ο Καρυπιάδης. Στο 53΄ο Ντότας πέτυχε το 2-0 και ο  Κοπαλίδης ολοκλήρωσε στο 87΄τον θριάμβο πετυχαίνοντας το 3-0.
Αοβλήθηκαν   στο ο  Ρήγας του Φίλιππου Πενταπλάτάνου και ο Φυντικίδης Της Ένωσης  (Γ) .

Ένωση Τσάκων: Μπελητάσιος, Ταγγίδης, Γρηγοριάδης, Σινάπης, Αθανασίου, Μπέλιος, Οξύζογλου(83' Πέτσος), Ορτζάνης, Χατζηγρηγορίου, Δούδης(40' Φουντουκίδης), Ιωάννου(66' Δέλλιος)


Φίλιππος Γιαννιτσών: Νίκου, Αλεξανδρίδης, Γρηγοριάδης, Ραμπούσης, Βλάχος, Ρήγας, Σέχι, Πελτέκης(86' Ξανθόπουλος), Τερζής(81' Χαχαμίδης), Καρυπιάδης, Ντότας(67' Κοπαλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)