Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ





                                                                   

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας να παραστούν σε τακτική συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21/5/2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:30, στο ξενοδοχείο Galini στα Καμένα Βούρλα.


Πρόγραμμα της επίσκεψης

1. Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Καμένα Βούρλα, το πρωί του Σαββάτου και ώρα 07:00 π.μ. Η διαδρομή είναι περίπου 400 χιλιόμετρα. Για τις στάσεις που μπορεί να γίνουν ενδιάμεσα, υπεύθυνος είναι ο Αντιπρόεδρος και γραφείο τύπου Αχιλλέας Μεταλούλης.  

2. Καθοδόν, στάση και επίσκεψη στα λουτρά Θερμοπυλών, περίπου στις 11:00 π.μ. Ξενάγηση κ.λπ.

3. Άφιξη στα Καμένα Βούρλα και στο ξενοδοχείο Galini γύρω στις 12:30. Τακτοποίησή μας στα δωμάτια και επικοινωνία – καλωσόρισμα από τον διευθυντή του ξενοδοχείου Ανδρέα Θεολόγου.

4. Πρόταση μας είναι, πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ., να γίνει από τον διευθυντή του ξενοδοχείου ξενάγηση στους χώρους των λουτρών με το ιαματικό νερό των Καμένων  Βουρλών ξενοδόχοι, που είναι μια από τις πρώτες ιστορικές λουτροπόλεις πανελλαδικά. Η ώρα αυτής της περιήγησης είναι στις 02:00 – 04:00 μ.μ.

5. Πρώτη μας συνεδρίαση περίπου στις 05:00 μ.μ., με τα θέματα της ημερήσια διάταξης να έχουν ως εξής:

i.  Ενημέρωση από τον διευθυντή του ξενοδοχείου για την λειτουργία και τυχόν προβλήματα της λουτρόπολης (αναγνώριση κ.λπ.), αλλά και πως βλέπει γενικά τον θεραπευτικό τουρισμό στην πατρίδα μας. 

ii. Ενημέρωση από το προεδρείο για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας, για τις θεραπευτικές ιδιότητες των λουτροπόλεων που μέχρι σήμερα έχουν αναγνωριστεί (ΦΕΚ κ.λπ.) και θέση του Συλλόγου για το όλο θέμα.

6. Δείπνο στο ξενοδοχείο, 07:00 – 09:00 μ.μ.

7. Την Κυριακή πλέον, μετά το πρωινό και αν έχουμε χρόνο, θα κάνουμε νέα συνεδρίαση με θέματα: το έντυπο του συλλόγου και εντυπώσεις από την επίσκεψή μας στις Θερμοπύλες και το ξενοδοχείο Galini

8. Αργότερα, και με την συνδρομή του Ανδρέα Θεολόγου, θα επισκεφτούμε τα λουτρά Κονιαβίτη που έχουν ήδη αναγνωριστεί, για να δούμε πώς λειτουργεί αυτή η λουτρική μονάδα. Η γνωριμία μας με αυτήν την λουτρόπολη θα είναι μια καλή εμπειρία για τον Σύλλογό μας.

9. Την Κυριακή το μεσημέρι δεν προβλέπεται στο «πακέτο» κάποιο γεύμα. Για φαγητό θα πάμε κάπου έξω ή μέσα στο ξενοδοχείο με χρέωση 15 € το άτομο.

10.           Λήξη της επίσκεψής μας μετά το γεύμα και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη στις 04:00 μ.μ.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Galini και τον διευθυντή Ανδρέα Θεολόγου εκ των προτέρων για την φιλοξενία της αντιπροσωπείας του Συλλόγου μας  και τους ευχόμαστε καλές δουλειές.
    
Η προσφορά τους είναι τέσσερα (4) δίκλινα, και αν χρειαστούμε επιπλέον δωμάτια θα τα χρεωθούμε με μια καλή προσφορά προς  το σύλλογο μας.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου μας

Ο πρόεδρος                         Ο  Γενικός Γραμματεύς                  Ο Αντιπρόεδρος και γραφείο τύπου


Αναστασιάδης Ανέστης                   Πλαγάκος Γεώργιος                                Μεταλλούλης Αχιλλέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)