Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Γιάννης Σηφάκης Ιδρύεται γραφείο εξυπηρέτησης του ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία



Μετά από αίτημα του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη και συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη για την ίδρυση γραφείου
εξυπηρέτησης του  ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία, ο οργανισμός εξέτασε το αίτημα και αποφάσισε την ίδρυση του εν λόγω γραφείου.
Το γραφείο εξυπηρέτησης που θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη στον χώρο του Κέντρου Υγείας Αριδαίας θα απαλλάξει τους πολίτες της Αλμωπίας από τις συντριπτικά περισσότερες μετακινήσεις τους προς την Έδεσσα προκειμένου να εξυπηρετηθούν. 
Η απόφαση αυτή, που κινείται σε λογική αποκέντρωσης και όχι συγκέντρωσης δείχνει την διαφορετική λογική της κυβέρνησης όσον αφορά την πρόσβαση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες.
Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Αίτημα στον Υπουργό του Βουλευτή για την πρόσληψη μόνιμου αναισθησιολόγου αντί γυναικολόγου. Η έγκριση επικουρικού αναισθησιολόγου δεν λύνει το πρόβλημα της αδυναμίας πραγματοποίησης των χειρουργείων.

4 σχόλια:

  1. Γιάννη χαζός δεν είσαι. Αλλά έχεις μεγαλομανία και μια τάση προβολής. Γιαυτό και φωτογραφίζεσαι συνέχεια και προκαλείς αρνητικά σχόλια. Ένα θέμα που θα μπορούσε να γίνει από τον ΕΟΠΥΥ της Έδεσσας, να στέλνουν δηλαδή έναν υπάλληλο κάθε Πέμπτη για 3-4 ώρες –αν αυτό επαρκεί σταγόνα στον ωκεανό- εσύ το παρουσιάζεις ως ότι η ενεργεια αυτή δείχνει «τη διαφορετική λογική της κυβέρνησης» , που είναι το αντίδοτο των μέτρων. Δηλαδη η βαζελίνη που θα μας φερμάρεις το Σαββατοκύριακο. Αυτή είναι η λογική σας ως κυβέρνηση. Μπορεί ς να τους μουντζώσεις ώστε να ξαναδούμε τον Γιάννη που ξέραμε; Αλλιώς Γιάννη ή θα μείνεις στην Αθήνα ή θα κυκλοφορείς μεταμφιεσμένος. Διάλεξε και πάρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:59 εισαι απλα ανοητος!! η αποφαση αυτη μπορει να ληφθει μονο απο την Διοικηση και τοσον καιρο δεν υπηρχε καν σαν αιτημα.
      Στεναχωριεστε που ο Σηφακης ειναι ο μονος που λυνει θεματα και παιρνει κεφαλι, περαστικα

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΑΚΙ
    ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ Δ.Ο.Υ.
    2-3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ
    ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΑΡΧΗ-ΤΕΛΟΣ
    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΦΑΚΗ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ
    ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ - ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)