Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

«Μπόγιας» ο Δήμαρχος Αλμωπίας



Ποικιλοτρόπως μέχρι και πικρόχολα  σχολιάστηκε η απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας  να αναλάβει
προσωπικά το θέμα των αδέσποτων σκύλων σε ολόκληρη την Αλμωπία.
Δεν έλειψαν μάλιστα κάποιοι από τον συνδυασμό του να τον αποκαλέσουν «μπόγια» και «σκυλά». Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως στο πρόβλημα που τείνει να γίνει  καθημερινός πονοκέφαλος.
Από την άλλη , αρκετοί  σύμβουλοί του ,δεν κρύβουν την χαρά τους , επειδή ουσιαστικά  κατέδειξε δημόσια ως ανίκανους τους δύο αντιδημάρχους, στους οποίους είχε αναθέσει το συγκεκριμένο θέμα.

3 σχόλια:

  1. Το θέμα ειναι να αναπνεύσει η πόλη απ τα υπερβολικά πολλά αδέσποτα.έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θέμα έχει 2 όψεις α) ο Δήμαρχος είναι πολύ εργατικός και αποτελεσματικός β) ο Δήμαρχος βλέποντας την ανυπαρξία των αντιδημάρχων του καθώς επίσης και την αναποτελεσματικότητα αυτών (δεν ήθελα για κάποιους λόγους λέξη ανικανότητα) τους αδειάζει κανονικά. Λυπάμαι τους νεαρούς αντιδημάρχους που έδωσαν δύναμη εκλογική, που δίνουν άπειρες ώρες, που ξοδεύουν, που τρέχουν από το πρωί ως το βράδυ αλλά δεν έχουν στήριξη από τον αρχηγό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον θα σταματήσει την γυμναστική και θα ασχοληθεί τις πρωινές ώρες με τα αδέσποτα. Εκτός και αν έχει και άλλον χρόνο. Ή μήπως να καταλάβουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες αλλά με τα αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)