Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Σύλληψη για ληστεία



 
Έπειτα από καταγγελία 84χρονης ημεδαπής, συνελήφθη σήμερα (22-05-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας 22χρονος υπήκοος
Αλβανίας για ληστεία. Ειδικότερα, ο προαναφερόμενός τα ξημερώματα της ίδια ημέρας, εισήλθε παράνομα στο σπίτι της ηλικιωμένης και με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε το πορτοφόλι της. Στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο πορτοφόλι το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.



Σύλληψη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής   

 Συνελήφθη χθες (21-05-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας 33χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες την ίδια ημέρα εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος να οδηγεί κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία προ επικειμένου αστυνομικού ελέγχου του εγκατέλειψε και διέφυγε. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το προαναφερόμενο δίκυκλο το είχε αφαιρέσει την 20-05-2016 από το σπίτι ενός 32χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας. Έπειτα από αναζητήσεις,  ο 33χρονος εντοπίστηκε βραδινές ώρες την ίδια μέρα σε περιοχή της Πέλλας να επιβαίνει σε έτερη δίκυκλη μοτοσυκλέτα που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και κατόπιν καταδίωξης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε, ενώ έχει απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)