Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήριο για την δωρεά του Συλλόγου Αλμωπιαίων «ΑΛΜΩΨ» που εδρεύει στην Μελβούρνη Αυστραλίας στο Κ.Υ. Αριδαίας:





Αγαπητοί μας συμπατριώτες!

Για την εξόχως ευγενική προσφορά σας, να ενισχύσετε με: ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, ένα μόνιτορ
παρακολούθησης ασθενών, πιεσόμετρα και διάφορα χειρουργικά εργαλεία το Κ.Υ. Αριδαίας και με αυτό τον τρόπο να στηρίξετε και να αναγνωρίσετε το έργο του, παρακαλώ δεχτείτε, εκ μέρους της Διοίκησης και των εργαζομένων στο Κ.Υ., τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας.

Ο σύλλογος σας στηρίζει διαχρονικά το Κ. Υ. Αριδαίας από την έναρξη λειτουργίας του πριν 31 χρόνια με τις πολύτιμες δωρεές του.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η δωρεά σας σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν. Η δωρεά σας αυτή προς τον λαό της Αλμωπίας, να είστε βέβαιοι ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο, όπως αξιοποιήθηκαν και οι προηγούμενες δωρεές του Συλλόγου σας, που χρονολογούνται από την έναρξη λειτουργίας του Κ. Υ. Αριδαίας, από τις οποίες ευεργετήθηκαν διαχρονικά χιλιάδες ασθενείς και σας ευγνωμονούν.

Οι ευγενικές αυτές πράξεις σας, παρόλο που προέρχονται από την μακρινή Αυστραλία, κατορθώνουν να σας φέρουν πολύ κοντά μας.

Ευχόμαστε ότι καλλίτερο σ’ εσάς και τις οικογένειες σας και κάποτε να δώσει ο θεός να επανέρθετε στην ποθητή πατρίδα μας. Επίσης ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλοι μιμητές του έργου σας, δίνοντας αισιοδοξία και ελπίδα στο τόπο για καλύτερες ημέρες.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

2 σχόλια:

  1. bravo stous anthropous!axioi kai ola ta paidia tou kentrou ygeias aridaias!eutuxos eleipe o psilos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλό το σχόλιό σου. διπλωματικά αναφέρεσαι στον ψήλο. εγώ το λέω ωμά, τον Σηφάκη, που ευτυχώς δεν καπέλωσε αυτή την ευγενική χειρονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)