Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ετοιμάζουν το έδαφος για πλήρη έλεγχο των Λουτρών Πόζαρ από ιδιώτες




Μετατίθεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η γενική συνέλευση των μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου.
Αιτία είναι οι εκκρεμότητες που υπάρχουν  σχετικά με τα διαδικαστικά των ορκωτών λογιστών σε κεντρικό επίπεδο.
Ένας ακόμα λόγος που φέρεται να πηγαίνει πιο πίσω η γενική συνέλευση , είναι και το οριστικό ξεκαθάρισμα του καθεστώτος λειτουργίας της Επιχείρησης . Δεν αποκλείεται σε πρώτη φάση, ανάλογα με το κλίμα , να τεθεί ως ιδέα προς συζήτηση η αλλαγή του καθεστώτος διοίκησης. Τον απόλυτο έλεγχο δηλαδή να τον έχει ο Δήμος.
Ο Πρόεδρος  και ο Αντιπρόεδρος ( στην ουσία πρόεδρος) εκτιμούν ότι ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση και η συνοχή των κατοίκων του Λουτρακίου , όπως αποδείχτηκε μέχρι σήμερα είναι στο χαμηλότερο σημείο.
Εκτιμούν δε ότι με την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» δεν θα υπάρχει μέχρι το τέλος της χρονιάς  καμία αντίσταση  στο Λουτράκι. Ήδη έχουν αρχίσει να "μοιράζουν" δουλειές σε συγκεκριμένα πρόσωπα , στρέφοντας εναντίον τους εμμέσως τους υπόλοιπους που  εντέχνως αποκλείουν .



ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ήδη επαφές  με οργανωμένα τραστ που επιθυμούν να επενδύσουν στην περιοχή, θέτοντας όμως ως προϋπόθεση να έχουν τον πλήρη έλεγχο. Στον δε Δήμο , να αφήσουν το περιθώριο να προτείνει την πρόσληψη ορισμένου αριθμού εργαζομένων για να κάνει τη πολιτική του.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών , έχει αναφερθεί κατά καιρούς  στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος  για την αξιοποίηση του ΑΥΡΑ  ως ιατρικού κέντρου με παράλληλες σχετικές δράσεις.
Παλαιότερα κύκλοι ,που είχαν διαφοροποιηθεί μαζί του, έκαναν λόγο για «προχωρημένες» συζητήσεις.

2 σχόλια:

  1. Μπίνο μην παίζεις μαζί μας θα φας το κεφάλι σού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμάνδη τί χάπια παίρνεις και δε μας δινεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)