Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

΄ Έστω Και με μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησε η διαπλάτυνση του δρόμου Αριδαίας –Εξαπλατάνου




Θα αφήσουν όμως και πάλι «κουσούρια» στον δρόμο




Μετά από μπαράζ δημοσιευμάτων στην ιστοσελίδα μας και πολλές εκπομπές στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ  97,1(  103,8 στην Εδεσσα) και την ανάδειξη του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Άλμωπίας από τον Ανεξάρτητο Δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου, ξεκινάν επιτέλους οι εργασίες στον δρόμο Αριδαίας- Εξαπλατάνου.
Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα δηλώσεις επρόκειτο να γίνει η διαπλάτυνση , ασφαλτόστρωση αλλά  και ηλεκτροφωτισμός των κόμβων .
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όμως και πάλι ο δρόμος δεν πρόκειται να γίνει όπως πρέπει . Η λεγόμενη « μαύρη γέφυρα θα παραμείνει ως έχει με αποτέλεσμα ο δρόμος ενώ παντού θα είναι πλατύς , εκεί θα στενεύει , εγκυμονώντας διαρκείς κινδύνους. Είναι άγνωστο για ποιο λόγο δεν πρόκειται να γίνει και η διαπλάτυνση της γέφυρας. Ηλεκτροφωτισμός προβλέπεται να γίνει μόνο στην διασταύρωση Βορεινού.
Η αδράνεια και η αδιαφορία της σημερινής δημοτικής αρχής ήταν παροιμιώδης, ενώ εξαπέλυε επιθέσεις σε όσους ανακινούσαν το θέμα και ασκούσαν κριτική για τις καθυστερήσεις. Με χλωμή ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αλμωπίας , επιχειρεί να εμφανίσει άριστη τη συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη που…. φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα. Δεν κάνει κουβέντα για τις τεράστιες και αδικαιολόγητες  καθυστερήσεις  


3 σχόλια:

  1. tou..moutafa ta metaxeirismena elastika diakrinonte!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κακοτεχνία στό εργο. Θά υπάρξουν σίγουρα ενστάσεις. Καλό τήν επιτροπή παραλαβείς εργων νά ειναι πολύ προσεχτική. Καθημερινα παρακουλουθουμε το εργο υπαρχουν σημαντικά λάθη τά οποια θά επισημανουμε στους αρμοδίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το εργο το κανει η αντιπεριφέρεια; ε δεν θα τελειώσει ποτέ ! όπως δεν τελείωσε και η περίφημη γέφυρα του Ριζαρίου, όπου στις μπάρες και στην κολώνα που απέμεινε μεταξύ των 2 γεφυρών καρφώθηκαν 2 αυτοκίνητα με διαφορά μιάς μέρας και ασφαλώς έγιναν κομμάτια (για τραυματίες δεν έμαθα). Ομως τώρα για λεπτομέρειες θα μιλάμε; Σε ξένο κώλο και 100 ξυλιές δεν πονάνε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)