Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Σε μηνύσεις κατά του Δημάρχου Αλμωπίας, προσανατολίζονται αγρότες της Υδραίας επειδή δεν μπορούν να ποτίσουν



Σε μηνύσεις κατά του Δημάρχου  Αλμωπίας προσωπικά , φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν  αγρότες της Υδραίας οι καλλιέργειες των οποίων βρίσκονται στα πρόθυρα της καταστροφής
επειδή ο Δήμος δεν μερίμνησε για την άρδευση των χωραφιών. Στις έντονες διαμαρτυρίες του ο Δήμαρχος επικαλέστηκε διάφορες νομοθεσίες , που δεν επιτρέπουν να φράξουν το ποτάμι , όπως γίνεται κάθε καλοκαίρι. Παράλληλα όμως δεν πήρε καμία μέριμνα ώστε να εξασφαλίσει το ομαλό και έγκαιρο πότισμα των καλλιεργειών ,αφού γνώριζε το πρόβλημα με το κλείσιμο του ποταμιού.
Οι αγρότες θεωρούν τουλάχιστον περίεργη την αδιάφορη στάση του Δημάρχου, ο οποίος  φροντίζει μόνο για την προβολή του , καθώς ο ίδιος δεν έχει καμιά οικονομική ανάγκη  και κάνει επίδειξη γοήτρου και αυταρέσκειας.

4 σχόλια:

  1. Για να σοβαρευτούμε καλομαθατε τοσα χρονια.οποιος δεν θελει να ζύμωση 10 μερες κοσκινίζει.βαλτε μηχανακια και τραβήξτε το νερο απο το ποταμι και ριξτε το στα αυλακια που επεφτε οταν ηταν κλειστο το φραγμα,εγω ετσι ποτησα 40 στρεματα δεν περημενα να ερθει ο δημαρχος να με ποτηση ΕΛΕΟΣ ρε παιδια!για ρωτηστε στον αρχαγγελο ποσα μετρα σωληνες απλονου για να ποτησουν τα χωραφια που ειναι προς τα ληβαδια αυτη γιατι δεν περημενουν απο τον δημαρχο να ποτησουν?ΑΡΕ ΜΑΣΤΊΓΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλείφτης
      ερπετό
      κωλογλείφτης
      σφουγγοκωλάριος
      τσάτσος
      [για νεαρό άτομο, γλείφτης]
      γλειφτρόνι
      γλειφτάκι
      τσατσόνι
      τσιράκι
      [κόλακας ηγεμόνα ή ισχυρού προσώπου, δουλοπρεπής κόλακας]
      αυλοκόλακας[αυτός που προσπαθεί να πετύχει αυτό που θέλει με γαλιφιές, με γλυκόλογα και καλοπιάσματα (συναισθηματικά, πειραχτικά)]
      γαλίφης
      [αυτός που με υποκριτικές εκδηλώσεις και κολακείες προσπαθεί να πετύχει τον σκοπό του]
      μαλαγάνας
      μαλαγάνα
      κατεργάρης

      Διαγραφή
  2. Μαλιστα κ, ανττιδήμαρχε ότι πείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε δημοτικέ παπαγάλε 14 Ιουλίου 2016 - 11:25 μ.μ. υποχρέωσης σας είναι να εξασφαλίσετε το νερό για την άρδευση με οποιοδήποτε τρόπο για κάθε δημοτικό διαμέρισμα και αφήστε τα καραγκιοζλίκια με τα δελτία τύπου με τις αποκαταστάσεις των βλαβών ,αυτές είναι βλάβες για αποκατάσταση μιας ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)