Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού




Για το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00 στα γραφεία του συλλόγου είναι προγραμματισμένο το καθιερώμενο πλέον εβδομαδιαίο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
Θα συζητηθούν διάφορα θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στα μεταγραφικά,τις εργασίες στα γήπεδα και στα αποδυτήρια,αλλά φυσικά και με την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας που ξεκινάνε σε λίγες ημέρες.

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ Ο ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Στη Ρόδο  βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο προπονητής του Εδεσσαικού Γιώργος Νασιόπουλος.Την Παρασκευή το απόγευμα ξεκίνησαν τα θεωρητικά μαθήματα της σχολής προπονητών σε αίθουσα του Hotel Plaza.Toυς υποψήφιους προπονητές καλοσώρισε ο διευθυντής των σχολών κ.Τέλης Μπατάκης με τους εκπαιδευτές Στράτο Βουστακέλη και Μιχάλη Μητροτάσιο.Στην σχολή συμμετέχουν 45 υποψήφιοι ενώ από αύριο το πρόγραμμα θα έχει πρακτικές ασκήσεις στο γήπεδο.Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν με γραπτές εξετάσεις στις 19 Ιουλίου,ενώ αμέσως μετά,αναμένεται να επιστρέψει στην 'Εδεσσα για να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.




Στην απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου επιθετικού Δημήτρη Πασσαλή από την Νίκη Αξού προχώρησε ο Εδεσσαϊκός ενισχύοντας την γραμμή κρούσης του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)