Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Θρασύδειλε δήμαρχε Αλμωπίας πες όλη την αλήθεια



Ο πρώτος υποτίθεται πολίτης της Αλμωπίας , κρυπτόμενος πίσω από τα δάχτυλο του πληρωμένου αδρά ηλεκτρονικού οργάνου του , επιχειρεί να λασπώσει, να παραποιήσει και να διαστρεβλώσει την αλήθεια.
Με ένα , δημοσίευμα  που νομίζει ότι θα μας κατατροπώσει  , κατρακυλώντας διαρκώς στην λάσπη της εξουσίας που όφειλε να σέβεται, προσπαθεί να  δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Πριν του απαντήσουμε συνολικά , θα περιμένουμε από τον θρασύδειλο δήμαρχο Αλμωπίας:


-Να δημοσιεύσει στο πληρωμένο ηλεκτρονικό του όργανο και τις αναθέσεις που μας έχει κάνει και αυτός επί δικής του θητείας. Γιατί έχει κάνει και αυτός. Για να μην δίνει την εντύπωση ότι είναι θρασύδειλος ,
να δώσει στη δημοσιότητα, τα ποσά που πήραν και άλλα  ΜΜΕ, την ίδια χρονική περίοδο με μας.  

Μήπως ήταν παράνομα και μας έκανε κανείς χάρη και δεν το ξέρουμε;

Τέλος , πριν την συνολική μας απάντηση , να γνωστοποιήσει το ποσό που μας υποσχέθηκε προκειμένου να μην ακούγεται καμία άλλη φωνή ή άποψη  και αρνηθήκαμε , διότι ο Δήμος και τα Λουτρά Πόζαρ δεν είναι ιδιοκτησία του ούτε «προίκα» του.
Αν δεν το κάνετε κ. Δήμαρχε , τότε δικαιολογείτε απόλυτα τον τίτλο του «θρασύδειλου και άλλων  τίτλων που θα ακολουθήσουν .
Περιμένουμε



5 σχόλια:

  1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΙ ΟΛΑ ΕΝΟΧΟΣ - ΚΛΑΜΕΝΟΣ - ΧΕΣΜΕΝΟΣ - ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπινος και αληθεια δεν πανε μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πετρο αλαξε την φωτογραφια σαν καταδοικος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ 8,41
    ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ...ΧΕΣΜΕΝΟΣ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΎΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΘΑ ΜΥΡΙΖΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)