Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Προσγείωσε ανώμαλα την παράταξη Μπίνου ο Μπούλης Ταρασίδης



Τις πολύωρες θεωρίες του  Δημάρχου Αλμωπίας και των εναπομεινάντων  υποστηρικτών με το αζημίωτο, έκανε σκόνη και μπούλμπερη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας Μπούλης Ταρασίδης.

Αφού άκουσε με υπομονή όσα ιστορούσε επί ώρα  ο Δήμαρχος, περί έργων και θαυμάτων ,πήρε τον λόγο και τους έβαλε όλους στη θέση τους.
«Κάποιοι δεν λένε την αλήθεια στον Δήμαρχο και τον κοροϊδεύουν. Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Στον κάμπο της Αριδαίας υπάρχουν ακόμα αυλάκια ακαθάριστα , δρόμοι στο κακό τους το χάλι. Τους έχουμε ενημερώσει από τον Ιανουάριο για όσα χρειάζονται.»
Αναφέρθηκε όμως και στο νερό και τις συχνές διακοπές που γίνονται. Μετέφερε τα πολλά παράπονα του κόσμου  και την αγανάκτηση που υπάρχει . Υποστήριξε ότι δεν φταίει μόνο το αποχετευτικό. Το νερό είναι λιγοστό. Το δίκτυο κάπου χάνει και οφείλουν να βρουν που. Για τις διακοπές νερού , ζήτησε ο εργολάβος του έργου αποχέτευσης να είναι πιο προσεκτικός  και να βρεθεί λύση , διότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.
Ζήτησε επανειλημμένα να γίνει γνωστό αν η ποιότητα του νερού είναι κατάλληλη.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ και ανιψιός του Δημάρχου , υποστήριξε ότι το νερό σύμφωνα με τις αναλύσεις είναι κατάλληλο. Κάλεσε μάλιστα τον κόσμο να πάει να δει τις αναλύσεις. Παρέλειψε όμως να πει ότι είναι υποχρέωση της ΔΕΥΑ  να τις δημοσιοποιεί.
Ο Αντιδήμαρχος Χ. Μπάτσης φάνηκε ενοχλημένος από τον Μπούλη Ταρασίδη , καλώντας τον να πει και πόσα αυλάκια και δρόμοι έχουν γίνει στην Αριδαία.
Ο Δήμαρχος προσπάθησε να τα μπαλώσει, αδειάζοντας αρχικά συνεργάτες του και πλέκοντας το εγκώμιο του προέδρου της δημοτικής κοινότητας για την αμεσότητα  που έχει με τον κόσμο και την γνώση των προβλημάτων . Αργότερα προσπάθησε να «γλυκάνει»τους συνεργάτες που «έριξε» πριν λίγα λεπτά , δηλώνοντας δημόσια ότι τους έχει …..απόλυτη εμπιστοσύνη.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΛΗ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ
    ΕΣΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;
    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
    ΦΡΟΥ..ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΔΕ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ε ΣΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΘΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 5:02 Κάνε λίγη υπομονή. Ο Μπίνος δεν είπε μόνο για Νταβατζή, αλλά και για εκβιαστή,όμως δεν τολμάει να βγάλει "κιχ" δημόσια η "γυναικούλα" . Όσο για κείνον τον καλαμποκοκλέφτη που λες μακάρι να φτάσει η μήνυσή του στο δικαστήριο. Θέλω μετά την παρουσίαση του θέματος να δω το σχόλιο σου


    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου μιλάει επώνυμα ζωω και εσύ κρύβεσε στην ανωνυμία σου ζώων άμα έχεις στοιχεία να πας να τα καταθέσεις αλλιος κάνε ΜΟΚΟ ανώνυμο ζωων

      Διαγραφή

(3)