Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Μηνύματα Μπίνου από την Λέσβο προς Λουτρακιώτες και μη



Μιμούμενος τον Γιώργο Παπανδρέου που εξήγγειλε τον ερχομό του Δ.Ν.Τ  από το Καστελόριζο ,
o Δήμαρχος  Αλμωπίας  ,


διάλεξε την Λέσβο για να στείλει το δικό του μήνυμα . ‘ότι τις λουτροπόλεις εκεί τις έχουν παραχωρήσει σε ιδιώτες. Δεν λέει όμως τις τεράστιες διαφορές που υπάρχουν . Περαστικά σε όλους. Και κυρίως στους συνήθεις ήρωες κινουμένων σχεδίων . όποιος προλάβει…


Ιδού τα μηνύματα


Από την επίσκεψη στα Ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου Λέσβου .Η θερμοκρασία του νερού είναι απο 67 έως 90 βαθμοί.Τη διαχείριση την παραχώρησε ο Δήμος σε ιδιώτη.

 





Από την επίσκεψη στην ιαματική πηγή της Γέρας Λέσβου στα πλαίσια της συνεδρίαδης της Εκτελεστικής και Δ.Σ του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος.Ο Δήμος την εκμίσθωσε σε ιδιώτη.

2 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ2 Ιουλίου 2016 στις 4:03 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ 2011 ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ,Ο Κος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΤΑΝ -1300000 ΕΥΡΩ.ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014,ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ -250000.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟ,ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑΝ ΘΥΣΙΕΣ(ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΑΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.λ.π.).ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ,ΟΣΟ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΠΙΠΛΑ,ΓΡΑΦΕΙΑ κ.λ.π.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑ;ΕΥΤΥΧΩΣ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΙΧ/ΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΤΩΣΑΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ,ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ,ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ,ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ....Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧ/ΣΗΣ,ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΕΣΕΙΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΓΝΩΜΙΚΟ: "ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ,Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)