Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Νέα ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας


   Στην Δόξα Μαυροβουνίου ο Βάγγουρας

Η  Δόξα Μαυροβουνίου ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου μέσου Βαγγέλη Αντωνιάδη  ( Βάγγουρας) που πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Άσπρου και στον Φίλιππο Σταυροδρομίου .Παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον  Απόλλωνα Κ. Βρύσης, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αλμωπό.

 Η Δόξα Μαυροβουνίου ανακοίνωσε  ακόμα την απόκτηση του μέσου Γιώργου Ζαχαριάδη (Πίκου) από την Δόξα Μανδάλου και του μεσοαμυντικού Γιώργου Αποστολούδα που πριν ένα χρόνο ήταν βασικό στέλεχος του Ηρακλή Άσπρου.



Οι μεταγραφές του Όλυμπου Αψάλου

Η διοίκηση του Ολύμπου Αψάλου ανακοίνωσε  την συμφωνία για συνέχεια της συνεργασίας του με τους Σάκη Καραμπατάκη (μεσοαμυντικός), Δημήτρη Σταυρουλάκη (αμυντικός), Χρήστο Μπογόιτση (μέσος).
Οι τρείς ποδοσφαιριστές με καταγωγή από την Σωτήρα παραμένουν στον Όλυμπο που έχει άμεσο στόχο την επιστροφή στην Α1 .


ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ

Την συμφωνία της με τον προπονητή Γιάννη Γυριχίδη . ο οποίος πέρυσι ήταν στον ΑΡΗ Αμπελιών  ανακοίνωσε η Δόξα Μανδάλου.
Η συνεργασίας με τον Ιάκωβο Παπαδόπουλο λύθηκε, αφού ο Εδεσσαίος τεχνικός για επαγγελματικούς λόγους θα βρίσκεται στη νότια Ελλάδα.
Η Δόξα απέκτησε τον μέσο Γιώργου Μαραντίδη από το Πάικο Γουμένισσας ο οποίος  έχει αγωνιστεί και παλιότερα στην ομάδα.
Παράλληλα, ανανέωσαν την συνεργασία τους ο επιθετικός Μιχάλης Γκότσης εκ των κορυφαίων σκόρερ της Α1 όπως και ο Τάσος Τσελεπής μεσοαμυντικός .

ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

Τις επόμενες ημέρες αποφασίζονται
το θέμα προπονητή αλλά και για κάποιες μεταγραφικές ενισχύσεις που θα δυναμώσουν την ομάδα ώστε να είναι πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος και να φανεί πιο ανταγωνιστική από πέρσι.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ
Την απόκτηση του Νίκου Νάνου, τον πρώτο σκόρερ της περσινής χρονιάς στην Α1 με την φανέλλα των Προμάχων , ανακοίνωσε ο  Ακρίτας Σωσάνδρας
. Στην ανανέωση με τρείς από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην Α' προχώρησε η ομάδα.
Πρόκειται για τους Γιάννη Παλτίδη, Νίκο Παρτσανάκη και Πέτρο Στούπη που παραμένουν στο ρόστερ του ακρίτα μετά από εισήγηση του προπονητή Χρήστου Δούμου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)