Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Χρήστος Χουρσόγλου: Να ξυπνήσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας




«ΛΙΓΟΣ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ .




 ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ
 ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ -ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ




Να  ξυπνήσει και να προσγειωθεί στην  πραγματικότητα , κάλεσε για μια ακόμα φορά  τον Δήμαρχο Αλμωπίας , ο Ανεξερταποιηθείς δημοτικός σύμβουλος Χρήστος  Χουρσόγλου , ο οποίος εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο του, μιλώντας  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ   97,1 ( 103,8 στην Έδεσσα).
Παράλληλα κάλεσε και τους δημοτικούς συμβούλους να μην συμπεριφέρονται υποκριτικά και με γνώμονα το συμφέρον τους. Δεν μπορεί  να του λένε άλλα και να ψηφίζουν άκριτα τα πάντα και στις καφετέριες και τα καφενεία να αποποιούνται τις ευθύνες τους , επιρρίπτοντας για κάθε στραβό τις ευθύνες στον Δήμαρχο.
Επίσης τον κάλεσε να μην θορυβεί για το παραμικρό αυτονόητο που κάνει. Οι πολλές φωτογραφίσεις και οι αναφορές στα αυτονόητα κάνουν τον κόσμο να γελά και να τον χλευάζει.
Με αφορμή ,την επανέναρξη των εργασιών διαπλάτυνσης του δρόμου Αριδαίας-Εξαπλατάνου ,τόνισε ότι μετά τις επίμονες ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο, φάνηκε έστω και αργά θετικό αποτέλεσμα . Κάλεσε όμως τον Δήμο να επαγρυνεί και την περιφερειακή ενότητα να κατασκευάσει το όλο σωστά και όπως πρέπει. Διότι σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε θα γίνει μόνο ένα  μικρό μέρος. Το μεγάλο  και επικίνδυνο πρόβλημα που είναι η διαπλάτυνση της λεγόμενης «μαύρης γέφυρας , που βρίσκεται στα μισά περίπου του δρόμου, δεν πρόκειται  να λυθεί .
Κάλεσε τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα να συνεργαστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .
Αναφερόμενος στις συχνότατες διακοπές νερού στην Αριδαία , από τις βλάβες που προκαλούνται από την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου
Υπογράμμισε ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί  και ότι οι δημότες δεν φταίνε σε τίποτα για να υποφέρουν καθημερινά.
Κατά την άποψή του ο Πρόεδρος (και ανιψιός του Δημάρχου) δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και κάλεσε τον Δήμαρχο να τον αντικαταστήσει.
Αναφερόμενος στην κατάσταση στον κάμπο, την χαρακτήρισε απαράδεκτη. Επέρριψε ευθύνες στον Δήμο , για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις αγροτικές υποδομές με ορατό τον κίνδυνο να καταστραφούν πολλοί αγρότες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)