Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Συνεχίζει στον Εδεσσαϊκό ο Λαφαζανίδης






Ο Εδεσσαϊκός ανακοίνωσε  την συνέχεια της συνεργασίας με τον φυσικό ηγέτη και αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Λαφαζανίδη.
Ο έμπειρος σέντερ φορ θα συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν άμεσα σε όλα και έτσι θα πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά. Αναμφίβολα πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη, καθώς είναι δεδομένη η ποδοσφαιρική αξία και η ποιότητα του παίκτη




ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ

 Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμφώνησε πριν από λίγο,και έτσι θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας,την επόμενη χρονιά .Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου το 1997.Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία κάνοντας τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία της Κρύας Βρύσης. Στην συνέχεια μεταπήδησε στην αντίστοιχη της Αναγέννησης όπου μέσα σε πολύ μικρό διάστημα δείχνει το ταλέντο του και την αξία αγωνιζόμενος ως βασικός στην Β' ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.Την περίοδο 2014-2015 αγωνίζεται στην μεγάλη ομάδα όπου πραγματοποιεί καταπληκτικτές εμφανίσεις για το πρωτάθλημα της Football League2 συμμετέχοντας σε 30 παιχνίδια ,ενώ αναδεικνύεται  παράλληλα και πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης .Την περσυνή περίοδο αγωνίστηκε στα δεύτερα μισά του πρωταθλήματος στον Φίλλιπο Σταυροδρομίου. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια ενώ διακρίνεται για το πάθος του.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ

Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Αντώνης Ιωσηφίδης επιτρέφει στο δεύτερο σπίτι του.
Ο Αντώνης μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ελπίδα 'Εδεσσας παίρνει τον δρόμο του γυρισμού για τον Εδεσσαικό .Μετά από σύντομη συζητήση με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστα Μαλουμίδη και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Τζούρτζο επήλθε αμέσως η συμφωνία μεταξύ των τριών ανδρών και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει ξανά την φανέλα του Εδεσσαικού. Εξάλλου είναι γνωστά τα συναισθήματα που τρέφει για την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ο δεξιός οπισθοφύλακας Ο Αντώνης γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου το 1989.Το 2006 σε ηλικία 17 χρόνων έρχεται στον Εδεσσαικό για να καθιερωθεί και να αγωνιστεί εως το 2013 πραγματοποιώντας και τα 7 χρόνια πολύ καλές χρονιές.Εμείς από την πλευρά μας του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα της καρδιάς του,που αναδείχτηκε και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)