Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Αλλαγές στον Δήμο Πέλλας




 

Άλλαξαν οι πρόεδροι ΔΕΥΑΠ και ΔΗΚΕΠΑΠ στον Δήμο Πέλλας , ενώ αναμένονται και αλλαγές  Αντιδημαρχιών.



Αλλαγές στις Προεδρίες της ΔΕΥΑ Πέλλας και στη ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, στις δύο Δημοτικές Επιχειρήσεις του Δήμου έκανε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας , τη Πέμπτη.

Τη θέση του μέχρι πρότινος Προέδρου της ΔΕΥΑ Παναγιώτη Κερασόπουλου αναλαμβάνει ο δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ στη ΔΗΚΕΠΑΠ τη θέση του Κώστα Μπαλτζίδη αναλαμβάνει ο Απόστολος Φάκκας.

Στη ΚΕΚΑΠΑ (ανήκουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Πέλλας) στη θέση του Νικόλαου Σκορδή μπαίνει ο Νικόλαος Βαλνάρης. Όσον αφορά την Παιδεία, τη θέση του Απόστολου Φάκκα (που μπήκε στη θέση του Προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ) αναλαμβάνει η Ιωάννα Ζαφειρίου, ενώ στη Σχολική Επιτροπή και στη θέση του Πέτρου Σεραΐδη μπαίνει ο Κώστας Παπαδόπουλος από την Κρύα Βρύση.

Όσον αφορά τις θέσεις των Αντιδημάρχων (όπως και αυτή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου), αυτές θα «αλλάξουν» συντομότατα  με τα πρόσωπα να αποτελούν μέχρι και την τελευταία στιγμή αίνιγμα, αφού ο Δήμαρχος  κλειστά τα χαρτιά του. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανά ονόματα να αναλάβουν Αντιδημαρχίες (πάντα και με τη θέση του Προέδρου μέσα σ’ αυτές) είναι οι Νίκος Σαμόπουλος, Στέφανος Τοπάλογλου, Γιάννης Γυριχίδης, Βασίλης Ξηρός, ενώ πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Γιώργος Ανδρεάδης, Έρη Λούσπα, Πέτρος Σεραΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)