Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Παρεμβάσεις από τον Δήμο Αλμωπίας





 Σε Παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του. .

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η συντήρηση του Ανοιχτού Θεάτρου στην Τ.Κ. Θεοδωρακείου. Τοποθετήθηκαν νέα σιδερένια κάγκελα για να γίνει ακόμα πιο χρηστικό, με στόχο να πραγματοποιούνται εκεί  οι πολιτιστικές εκδηλώσεις . Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι  παλιές ξύλινες κατασκευές καταστράφηκαν λόγω κυρίως της φθοράς του χρόνου.
Ο  Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην κατασκευή ειδικά διαμορφωμένης ράμπας για πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια στην πλατεία του Ριζοχωρίου. Η Δημοτική Αρχή, εισάκουσε το αίτημα κατοίκου από από το χωριό ο οποίος θέλει να έχει πρόσβαση και ίσα δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά.
Φρόντισε  επίσης να κατασκευάσει ειδική ράμπα και στην εξωτερική είσοδο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας μετά από σχετικό αίτημα .
Η συντήρηση του Ανοιχτού Θεάτρου στο Θεοδωράκι και η κατασκευή ειδικά διαμορφωμένης ράμπας στο Ριζοχώρι, εντάσσονται στο ίδιο έργο και το συνολικό τους κόστος ανέρχεται στο ποσό των 13.769 ευρώ, τα οποία εξασφαλίστηκαν από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2015.

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΙΟΥΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ, ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΪΝΤΕ-ΑΪΝΤΕ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΖΗΛΕΨΕΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)