Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Άρχισαν τα όργανα Προς πώληση τα Λουτρά Πόζαρ



Ήξεις-αφίξεις από Τζάκρη και Κουντουρά



Επιβεβαιώθηκαν πλήρως πρόσφατα δημοσιεύματά μας για το σκηνικό που στήνεται γύρω από την πλήρη παραχώρηση των Λουτρών Πόζαρ σε ιδιώτες , σε συνδυασμό με το χιονοδρομικό , αλλά και άλλες περιοχές του βουνού που μπορούν να αξιοποιηθούν και τις 4 εποχές του χρόνου.
 Τα λουτρά  του  Πόζαρ λειτουργούν πλέον όλο τον χρόνο και αποτελούν το «φιλέτο» γύρω από το οποίο περιστρέφεται το όλο ΝΤΙΛ.
Αν και η αποστολή των δύο υπουργών Κουντουρά-Τζάκρη  συμμαζεύτηκε αριθμητικά  για να μην προκαλέσει πολύ και κινήσει υποψίες. Οι δύο υπουργίνες φάνηκαν να ενοχλούνται από ερώτηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας  ifonitis pellas σχετικά με το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης και παραχώρησης της εκμετάλλευσης σε ιδιώτες, τόσο του χιονοδρομικού κέντρου Βόρας, όσο και της Λουτρόπολης Αλμωπίας.
H  Υπουργός  Τουρισμού έκανε την….Αλβανή τουρίστρια  δηλώνοντας ότι το Υπουργείο της είναι αναρμόδιο .Περισσότερο ενοχλημένη έδειξε   η παρευρισκόμενη Υπουργός Τζάκρη Θεοδώρα… πετώντας το μπαλάκι, όσον αφορά τη Λουτρόπολη, στον παριστάμενο Δήμαρχο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ‘’δεν μπορούμε να πουλήσουμε κάτι που δεν είναι δικό μας, αφού ως εκ του Νόμου ιδιοκτήτης είναι ο Δήμος’’. Για το χιονοδρομικό δεν έβγαλε λέξη
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών
δεν πήρε θέση για το θέμα, ούτε απάντησε για τις προθέσεις του όσον αφορά την εκμετάλλευση των Λουτρών από ιδιώτες. Προφανώς γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, Άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει έντονη φιλολογία  για τις επισκέψεις που πραγματοποιεί στην Αθήνα και κάποιες «μυστικές» συναντήσεις που έχει.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η αρχή των εξελίξεων και αλλαγών τοποθετείται  μετά τον Φεβρουάριο του 2017.


3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ(ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ)ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΒΡΟΥΜ
    ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ
    ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΖΑΝΟΥΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ..... ΜΠΑΙΝΕΙ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΗΣ ΓΙΑΒΡΟΥΜ
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ.
    ΝΑ ΛΕΛΕΒΩΣΕΝ
    ΕΚΑΛΟΜΑΘΕΝ Η ΓΡΑΙΑ'Σ ΣΑ ΣΥΚΑ
    ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΟΦΥΛΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνω λάθος και τα Λουτρά είναι στην Ελλάδα που ξεπουλήθηκε το 2010! Τώρα θα τα πουλήσουν και μεμονωμένα;
    Τότε δεν ήταν που κάποιοι ιθαγενείς αξιωματούχοι υποδέχθηκαν τον Φούχτελ με πλατιά χαμόγελα και τον ξενάγησαν στη νέα Γερμανική περιουσία;
    Ζήσε Καρατζόβα τη Νιρβάνα σου, εδώ ο χρόνος δεν κυλά και προπάντων δεν έχει μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)