Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Απέσπασαν παράνομα την υπογραφή υδρονομέα




ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ


Σε παραίτηση  εξανάγκασαν  υδρονομέα στο Γαρέφι με δόλιο τρόπο , όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος με έγγραφο που κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας. Ο συγκεκριμένος  υδρονομέας τραυματίστηκε  σοβαρά και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Λίγες ημέρες αργότερα  και ενώ  δεν ήταν ακόμα σε θέση να έχει πλήρη διαύγειαδημοτικός σύμβουλος  με ένα ακόμα μη αιρετό άτομο , τον πίεσαν φορτικά να παραιτηθεί. Πράγματι υπέγραψε την παραίτηση που του είχαν ετοιμάσει. Αργότερα όμως με νεώτερο έγγραφο γνωστοποίησε στον Δήμο ότι ανακαλεί την παραίτηση και ότι , όταν υπέγραψε τελούσε υπό την επήρεια ακόμα των αναισθητικών ουσιών.
Το έγγραφό του κατατέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με αφορμή το ατύχημα , οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Ασβεστόπουλος και Γεωργία Αμπάρη πρότεινα να υπάρχει ειδική μέριμνα , και συγκεκριμένο ωράριο , ούτως ώστε οι υδρονομείς να είναι καλυμμένοι  . Παραδόξως δέχτηκαν έντονη επίθεση από τον Δήμαρχο πους του χαρακτήρισε «δήθεν εργατοπατέρες» και τον Αντιδήμαρχο Γ. Σαββίδη. Ο Δεύτερος κατηγόρησε την Γ. Αμπάρη, με ανάρμοστο  τρόπο, ότι πήρε το έγγραφο από την υπηρεσία της και παρέδωσε μαθήματα  …δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα. Μόνο που το έγγραφο το είχε δώσει λίγα λεπτά νωρίτερα ο δικηγόρος του υδρονομέα για να κατατεθεί και στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου , μέσω των δημοτικών συμβούλων .
Η Γεωργία Αμπάρη έδωσε την κατάλληλη απάντηση στον Γ. Σαββίδη τον οποίο έκανε κυριολεκτικά με τα « κρεμμυδάκια

5 σχόλια:

  1. Ε όχι!!!τέτοια πράγματα ο μπινος;;δεν το πιστεύω!!! αυτός ο άγιος άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο;;;μπεεεεεεεε πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμφιβάλω αν γνωρίζει τά κρεμμυδάκια ; αν τά εχει πιάσει ποτέ; από κανά φρέντο μπορεί να γνωρίζη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σοβαρα τωρα υπο την επήρεια των αναισθητικών ουσιών 10 μερες μετα? μηπως υπο πλυση εγκεφαλου καποιων προσπαθησε να τα φερει τουμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση στον3:36 μ.μ.
    Εμείς δεν γράφουμε πουθενά μετά από πόσες ημέρες. Μπράβο είσαι πολύ πιο ενημερωμένος.Είσαι μέσα στα πράγματα. Ευχαριστούμε που βηθάς στο ρεπορτάζ
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστηση μου να βοηθαω (χωρις ειρωνεια σας απαντ) μεσα δεν ειμαι στα πραγματα προς θεου υποθεσεις εκανα σε σιγκριση της ημερας τραυματισμου με το δημοτικο συμβουλιο

      Διαγραφή

(3)