Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Τώρα υποτιμά και τους προέδρους του ο Δήμαρχος Αλμωπίας



 

ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ  ΘΕΟΙ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ



ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ βλέπει ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Δίνει την εντύπωση ότι τον διακατέχει μια μανία καταδίωξης. Οι πάντες έχουν συνωμοτήσει εναντίον του προκειμένου να αμαυρώσουν την προσωπικότητά του και να υποβαθμίσουν το τεράστιο έργο του. Μετά τα ακατανόητο παραλήρημα του στο δημοτικό συμβούλιο  για δήθεν εκβιαστές κι λοιπά συναφή , επανήλθε μέσα από την τηλεόραση. Κατηγόρησε δημοσιογράφο ότι παρότρυνε πρόεδρο  κοινότητας, να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξή του και να σηκώσει μπαϊράκι.
Ως συνήθως ο Δήμαρχος Αλμωπίας δεν τόλμησε να πει  τίποτα το συγκεκριμένο. Σε μια προσπάθεια να πλήξει με συκοφαντίες και ψέματα το τοπικό τύπο που δεν μπορεί να υποτάξει  με χρήματα ( με  δημοτική διαφήμιση, δηλαδή με ξένα κόλλυβα) επιδίδεται το τελευταίο χρονικό διάστημα , σε ψέματα, μυθεύματα και τηλεοπτικά σήριαλ.
Αντί να καταθέσει δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο, ποιοι και με ποιο τρόπο τον εκβιάζουν, συνεχίζει το ίδιο παραμύθι.
Αντί να πει στον κόσμο, ότι ο ίδιος φέρεται εκβιαστικά σε όσα τοπικά μέσα νομίζει ότι του πηγαίνουν κόντρα, εξαιρώντας τα προκλητικά από την διαφήμιση, διαλαλώντας το παράλληλα και δημόσια, ζητά και τα ρέστα από πάνω.
Ποιος είναι εκβιαστής κ. Δήμαρχε της Αλμωπίας;
Εσείς που εξαιρείτε τελείως παράνομα τα μέσα που δεν  σας υποτάσσονται ή τα μέσα ;
Όσο για τον τελευταίο ισχυρισμό σας , ψεύδεστε ασύστολα και χωρίς ίχνος ντροπής.
Κατονομάστε τον πρόεδρο και τον δημοσιογράφο, αν σας έχει απομείνει ίχνος  εντιμότητας και φιλαλήθειας. Δεν αρκούν οι μεγάλοι σταυροί που κάνετε στις εκκλησίες και τα αληθοφανή τερτίπια σας . Αποδείξεις με ονόματα.
Είναι δυνατό να υποτιμάτε την νοημοσύνη των προέδρων σας;
Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι δεν έχουν κουκούτσι μυαλό , ώστε να τους παρασύρει ο όποιος τυχαίος ή μη δημοσιογράφος;
Έχετε την εντύπωση ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που θεωρούν ότι έχουν τέτοια δύναμη, εκτός από μερικούς ανόητους που σας περιτριγυρίζουν;
Σας προκαλέσαμε πολλές φορές , ως πρώτος πολίτης που είστε, όταν ισχυρίζεστε κάτι δημόσια, να το κατονομάζετε  και να το αποδεικνύετε.  
Σας καλέσαμε να τα πείτε όλα  στους πολίτες μέσω του δημοτικού συμβουλίου ή όπως αλλιώς εσείς επιθυμείτε.

Συμφωνούμε απόλυτα ότι ο κόσμος γνωρίζει την προσφορά του καθενός. Το διαπιστώνετε και εσείς στα χωριά που πηγαίνετε. Βλέπετε την υποδοχή που σας κάνουν . Βλέπετε και την συμπεριφορά του κόσμου απέναντι σε άτομα που πραγματικά προσφέρουν στην κοινωνία. Είναι  η μέρα μα την νύχτα . Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σας με τις συγκρίσεις που γίνονται.
Μέχρι στιγμής είστε ένας άνθρωπος που μόνο κερδίζει από τον Δήμο, αφού είστε έμμισθος. Μην επικαλείστε λοιπόν τη λέξη προσφορά . Ακόμα και όταν πηγαίνετε στο εξωτερικό ή την Αθήνα , πληρώνεστε αδρά.
Αφήστε λοιπόν τα περί προσφοράς σας. Δεν κάνετε χάρη σε κανέναν . Μάλλον οι πολίτες σας κάνουν χάρη.
Περιμένουμε λοιπόν , όπως έχετε χρέος  να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και με αποδείξεις.  Διαφορετικά θα δώσετε το δικαίωμα στον καθέναν να συμπεράνει  ότι είστε ένα θρασύδειλο ανθρωπάκι και όχι  ο Δήμαρχος και ηγέτης , που θέλει να έχει  ο περήφανος λαός της περιοχής.



9 σχόλια:

  1. bre zoa oloisas to amaxi tou dhmou einai exo apo to spithtou ti kathosaste kai den ton bgazeite..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας φιλος παλιά του έλεγε ο Μπάτσης σε εκθέτει. Το συμπερασμα είναι πως παει απο το κακό στο χειρότερο. Τωρα τελείωσε χάνει και αλλο κάθε μέρα που περνά χανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ. ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσέχει και ο Δήμαρχος και οι άλλοι το Λυκόστομο που έχει πρόεδρο έναν καλό άνθρωπο επιστήμονα με ενδιαφέροντα και μεράκι για το χωριό της, με κουράγιο, όρεξη , απεριόριστη διάθεση και είναι άδικο αν απογοητεύσουμε τέτοιους ανθρώπους. ΔΗΜΑΡΧΕ πρόσεχε έχεις μεγάλη ευθύνη, θα είσαι απολλογούμενος διαρκώς όταν κάποια στιγμή δεν θα είσαι Δήμαρχος. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΗΘΟΘΗΡΙΑ . Ένας φίλος του Δημάρχου που θέλω να τον επαναφέρω στον εαυτό του

      Διαγραφή
    2. Της Περικλειας την πρόεδρο τη ξέρετε ήπιο ικανή απο όλους μας κανει δουλειά σαν αντρας δουλευει απο το πρωί ως το βραδυ

      Διαγραφή
    3. Τα σχόλια και τις τυχούσες κακεντρέχειες να τις κάνετε επώνυμα, κι όχι κρυμμένοι πίσω απ'την ανωνυμία σας.

      Αλεξίου Σοφία, πρόεδρος Τ.Κ. Λυκοστόμου.

      Διαγραφή
  4. Μή βάζετε μπροστά τους προέδρους. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε αλλά δεν μπορούν να αντιδράσουν. Ξέρω όμως πολύ καλά από τις μεταξύ μας κουβέντες ότι έχουν πλήρη απογοήτευση από τον Δήμαρχο και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί ο δημαρχος να λύση ολα τα προβλήματα; υπαρχουν χρήματα; οταν υπήρχανε χρήματα τι κάνανε οι προηγούμενοι; οτι μπορεί νά κάνει τό κάνει και με το παραπάνω. Αυτη πού τόν χλευάζουν στά πρωίνάδικα ειναι αυτοί πού χάσανε τή κουτάλα από τά χερια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε φίλε!! σοβαρά;;να του κάνουμε έναν άγαλμα τοτε και μία μέρα αργία για πάρτι του

      Διαγραφή

(3)