Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΟΧΘΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ( Περιοχή απέναντι από το Ακταίον )




Στην ανάπλαση της παραποτάμιας όχθης στο νότιο τμήμα (απέναντι από το παλιό ξενοδοχείο «ΑΚΤΑΙΟΝ») προχώρησε η Διοίκηση της επιχείρησης .

Χαμήλωσε το ύψος του τοιχίου που υπάρχει στην ίδια τοποθεσία, προκειμένου ο  επισκέπτης να έχει άμεση οπτική επαφή με την κοίτη του  ποταμιού των Λουτρών.
Έγινε επίσης ανάπλαση του δαπέδου και τοποθετήθηκε σταμπωτό δάπεδο, δίνοντας μία πολύ διαφορετική εικόνα στην τοποθεσία, ενώ παράλληλα κατασκευάστηκε δίκτυο όμβριων υδάτων.

Το έργο στοίχησε 7.215 ευρώ και καλύφθηκε από ιδίους πόρους της  Επιχείρησης.


 













8 σχόλια:

  1. Σαν κρεμμύδι ειναι!! τσιμέντο παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιο κιτσαριο δεν υπάρχει πουθενά εκτός από βαβέλες. Τέτοια εναλλαγή χρωμάτων που βλέπω στην φωτογραφία είχα να δω πάνω από 40 χρόνια. ΠΡΑΣΙΝΟ χάρισμα της φύσης, ΠΈΤΡΑ χάρισμα της φύσης , ΚΌΚΚΙΝΟ-ΚΕΡΑΜΙΔΊ της τωρινής διοίκησης (ο νοών νοεί το, μάλλον ήθελαν κόκκινο της φωτιάς), εμφανή ΜΠΕΤΟΝ της κακκιας κατασκευής, ΠΡΑΣΙΝΟΙ μεταλλικοί πάσσαλοι και ένα συρμάτινο ΠΛΕΓΜΑ ακριβώς γι αυτή την περίπτωση. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σύρμα σημειωτέον ειναι για περίφραξη κοτετσιου και όχι να κρατήσει βράχους!!ποιο κάτω ας κάνουν πλακόστρωτο χρώματος φούξια για να πηγενει με τον δήμαρχο

      Διαγραφή
    2. Βαβελ ειναι μια, Φαβελες αυτες στη Βραζιλια (την κανονικη χωρα οχι το χωριο του Εξαπλατανου, Βαβελες δεν γνωριζω να υπαρχουν! Τωρα για το μπετον δεν γνωριζω να μας απαντησουν οι στοκοι που ειχαν την ιδεα!

      Διαγραφή
  3. ντεκορατερ.τακης μπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορατή προχειρότητα με πολλούς καλοπληρωμένους λύκους, αλλά πέραν τούτου τα έργα πρέπει να είναι συμβατά με την φύση ώστε παντού να υπάρχει αρμονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)