Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Γιάννης Πασχαλίδης: Ζημιώνουν με δόλο τον κόσμο της Αλμωπίας με την καταστρατήγηση των αναθέσεων στην επισκευή αρδευτικών γεωτρήσεων




Για συμπαιγνία των εμπλεκόμενων στην επισκευή των αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου Αλμωπίας ,
με αποτέλεσμα να χάνει χρήματα ο Δήμος και να υπολειτουργούν οι γεωτρήσεις, έκανε λόγο μιλώντας  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Πασχαλίδης,ο ποίος επί σειρά ετών  ασχολήθηκε ασχολείται επαγγελματικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης  , μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι συντάσσονται με τέτοιο τρόπο οι διακηρύξεις , ώστε να αποτρέπονται να πάρουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι. Στην συνέχεια , δίνονται σχεδόν μηδαμινές εκπτώσεις. Πέρισι και φέτος , δεν τηρούνται οι όροι, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ο Δήμος με υπέρογκα ποσά. Γίνονται αλλαγές υποβρυχίων  αντλιών οι οποίες έχουν πολύ μικρές βλάβες και είναι επισκευάσιμες. Σχεδόν όλα τα στοιχεία που καταγράφονται είναι ψευδή.
Κατηγόρησε τον Δήμο ότι σκόπιμα δεν κάνει έλεγχο με εξειδικευμένο προσωπικό. Κανείς δεν γνωρίζει σήμερα τι συμβαίνει με τις αρδευτικές γεωτρήσεις  και ποια πραγματική δυνατότητα έχουν . Έτσι οι περισσότερες βγάζουν λιγότερο νερό από αυτό που πρέπει με αποτέλεσμα να τριπλασιάζεται  το κόστος , αλλά και ο χρόνος που απαιτείται για το πότισμα . Μάλιστα επέρριψε ευθύνες στον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη.
Υποστήριξε δε ακόμα ότι οι οικίσκοι των γεωτρήσεων και οι ηλκτρικές καταστάσεις είναι σε άθλια κατάσταση και εγκυμονούν κινδύνους 
Κάλεσε δημόσια τον Δήμαρχο να απαντήσει δημόσια στην ενυπόγραφη επιστολή που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο μέσω των αρχηγών των συνδυασμών  και στην οποία περιγράφει τι ακριβώς συμβαίνει και πως γίνεται η καταστρατήγηση.

4 σχόλια:

  1. Ηφωτογραφία του οικισμού της γεώτρησης τα λέει όλλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα την εκπομπή του Σαμάνδη με τον Πασχαλίδη, υπήρχαν αλήθειες ,υπήρχαν όμως και υπερβολές ,αν δεν απαντηθούν ,τότε υπάρχει πρόβλημα για τον Δήμαρχο. Στον Εξαπλάτανο πάντως περάσαμε δύο μαύρα καλοκαίρια με τα ποτίσματα .Από τις επισκευασμένες γεωτρήσεις όντως η μία γεώτρηση βγάζει λιγότερο από το μισό νερό, κάποιος πρέπει να το ψάξει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο 9.03 στο δημαρχειο μονο γυναικες υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)