Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Βλέπει παντού ….Πόκεμον ο ...Μπίνος




ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΤΕΛΕΙΩΜΟ δεν έχει η κατρακύλα του Δημάρχου Αλμωπίας . Μετά τα όσα ανυπόστατα είπε το τελευταίο χρονικό διάστημα , περί δήθεν εκβιασμών του , χωρίς να αναφέρει ούτε ένα όνομα ή κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, τώρα βλέπει …δημοσιογράφους να ξεσηκώνουν προέδρους του Συνδυασμού του  να φύγουν από την παράταξη.
Αυτή τη φορά χρησιμοποίησε το βιολί του στη τηλεόραση , μήπως καταφέρει να πείσει  τουλάχιστον τον εαυτό του. Αναφερόμενος σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό  για τη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , είπε  ότι « κάποιος δημοσιογράφος , επιχείρησε στο δημοτικό συμβούλιο να μεταπείσει πρόεδρο εκλεγμένο με μένα να φύγει από μένα»
Επειδή ο πρώτος πολίτης του τόπου δεν έχει κουράγιο και αξιοπρέπεια , ούτε και μπορεί να αντιληφθεί ότι εκπροσωπεί μια ολόκληρη περιοχή να τον βοηθήσουμε.
Εμείς πάντα μιλάμε επώνυμα και λέμε ονόματα. Για να μην τρώει η αμφιβολία τον Δήμαρχο και η ανασφάλεια, οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε να ψάξει για βλάκες και ανόητους  στο στενό του περιβάλλον που τον λιβανίζει για να κάνει τη δουλειά του. Ο κάποιος δημοσιογράφος που συνομίλησε  με πρόεδρο της παράταξής του  Μπούλη Ταρασίδη , ήταν ο Πέτρος Σαμάνδης. Εκείνο που ρώτησε ήταν αν την επόμενη φορά που θα ληφθούν δείγματα νερού από το δίκτυο νερού της Αριδαίας  θα είναι παρών και ο ίδιος.
Η απόσταση  από τη συγκεκριμένη ερώτηση μέχρι το …πραξικόπημα είναι τεράστια και την αντιλαμβάνεται και ένα νήπιο. Φαίνεται ότι μόνο ο έχων το σύνδρομο της καταδίωξης Δήμαρχος Αλμωπίας  δεν μπορεί να την αντιληφθεί.
Θέσαμε το θέμα στον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας Μπούλη Ταρασίδη, ο οποίος αρχικά το εξέλαβε ως αστείο. Όταν όμως το διαβεβαιώσαμε ότι πράγματι υπάρχει η δήλωση αυτή είπε: «Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Δήμαρχος μπορεί να είπε τέτοιο πράγμα, διότι ποτέ δεν συνέβη.  Αν το είπε τότε είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αν πράγματι το είπε  είναι ένας μεγάλος ψεύτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)